; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Sore şi Feli au lansat un single împreună (1)

Sore şi Feli au lansat un single împreună

29 March 2017

Sore şi Feli revin pe piaţa muzicală cu o piesă pe care o cântă împreună, Ce mai vrei'. Melodia a fost compusă în studiourile HaHaHa Production, iar pentru videoclipul regizat de Khaled Mokhtar, cele două artiste au filmat pe un teren de tenis din Bucureşti. 

 Vezi galeria foto >

Colaborarea cu Feli nu este doar o dorinţă venită şi susţinută de fani, ci o dorinţă a noastră de a transmite un mesaj în care se vor regăsi multe persoane. Cu toţii trăim la un moment dat poveşti de dragoste în care tot dăm şanse, în speranţa că ne împlineşte o nevoie de moment, dar nu e aşa. Trebuie să avem curaj să spunem stop-joc şi să ne vedem de viaţă cu zambet pe chip şi veselie în suflet', a spus Sore.

Iar Feli, la rândul ei, a adăugat:

„Mi-am dat seama că eu şi Sore avem o chimie foarte faină în studio, drept pentru care am scris câteva piese împreună. Mă bucur foarte tare că Smiley a avut ideea colaborării Sore feat. Feli, unde eu am împuşcat doi iepuri dintr-o lovitură: colaborarea pe o piesă super faină şi că, pentru prima dată, pe o piesa nu cânt, ci fac rap'.

Atât Sore, cât şi Feli, au lansat, de-a lungul timpului, piese produse în studioul HaHaHa Production. Dacă Sore a scos hituri ca Inima', Dor să-ţi fie dor', Când vremea e rea', Feli a cucerit publicul cu melodii ca Cine te crezi', Timpul', Creioane colorate', Va urma'.

Vedeţi aici videoclipul Ce mai vrei':

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare