Homepage  / Vedete româneşti

Sore, noi detalii despre relația cu iubitul ei. „Nu are copii, dar are un instinct patern dezvoltat”

Sore, noi detalii despre relația cu iubitul ei. „Nu are copii, dar are un instinct patern dezvoltat”
10

de Roxana Mirea,

Sore iubește din nou după ce, în anul 2022, a anunțat despărțirea de Mircea Julean, după 8 ani de relație. Acum, artista trăiește o frumoasă poveste de iubire împreună cu Andrei, bărbatul alături de care și-a găsit liniștea și care și-a luat în serios rolul de „tată vitreg”. Iată ce detalii noi a oferit Sore despre iubitul ei.  

Sore, despre noul ei iubit  

Sore și Mircea Julean au fost împreună timp de opt ani, însă în anul 2022, artista a făcut public anunțul despre divorțul de tatăl copilului ei. Acum, artista iubește din nou și, de un an de zile, este fericită alături de Andrei, iubitul ei. Vedeta este foarte discretă în ceea ce privește viața ei personală, însă a oferit câteva detalii noi despre partenerul ei.  

Absolut orice am trăit cu el este parte personală, niciodată nu am venit să-mi spăl rufele în public. Nici când sunt curate să le usuc, nici când sunt murdare să le spăl. Pot să spun că sunt fericită, că mi-am găsit echilibrul, liniștea, mă simt în familie. De aici încolo doar liniște și armonie îmi doresc. I-am făcut cunoștință fiicei mele cu iubitul meu, se înțeleg foarte bine. Mi se pare minunat și sunt recunoscătoare și norocoasă că am parte de armonie și lejeritate, de fapt. Nu are copii, dar are un instinct patern dezvoltat. Vom trăi și vom vedea ce se va întâmpla pe viitor, vrem să luăm totul cu pași mici, dar siguri. Suntem de un an împreună”, a spus artista pentru cancan.ro.  

Iubitul meu nu este din domeniul public, are ocupația lui, dar și dacă ar fi fost, nu era problemă. Eu am în grădină un exemplu minunat, Smiley și cu Gina, fac parte din același domeniu și se înțeleg de minune”, a spus Sore. 

sore-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Sore își mai dorește un copil 

Acum câteva luni, artista a fost invitată în podcastul Ilincăi Vandici unde a mărturisit că este fericită alături de iubitul ei. În plus, ea își mai dorește un copil și vrea ca iubitul ei să fie tatăl. 

Da, să știi că da. M-am văzut mamă de doi. M-aș vedea mamă de două fetițe. Așa m-am imaginat. Cred că Erin este un material de soră mai mare foarte bune. Bine, ea mi-a pus cumva o condiție, mi-a zis că trebuie să fie fată. (…) Da (n.r. dacă actualul iubit este un material bun de tată). Da, cu el îmi doresc. După separare, pentru mine a fost foarte important să testez eu terenul, iar apoi verdictul final trebuie să vină din partea copilului și copilul a dat un verdict extraordinar și atunci m-am relaxat”, a povestit Sore.  

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton