; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Iuliana Tudor_IT586a

Sore, Nicole Cherry şi Andrei Leonte vin în această seară la „O dată-n viaţă”

03 April 2015

Iuliana Tudor a ales ca, şi în această săptămână, emisiunea pe care o prezintă la TVR 1 să aducă în faţa telespectatorilor tineri artişti al căror succes a depăşit graniţele ţării. Alături de ei, aşa cum ne-a obişnuit deja, trei dintre cele mai mari nume ale muzicii populare autohtone.

„O dată-n viaţă' poate fi urmărită vineri seară, de la ora 21.10.

Iuliana Tudor_IT312a

A debutat la 10 ani, în emisiunea „Ploaia steluţelor' de la TVR 1, interpretând-o pe Natalia Oreiro. De atunci, a jucat în două dintre cele mai apreciate seriale pentru tineri din România şi s-a lansat în muzică, urmând atât o carieră solo, cât şi alături de colegii din Lala Band. Sore Mihalache, una dintre cele mai iubite artiste ale momentului, va reprezenta Oltenia, alături de Maria Dragomiroiu.

Sore Mihalache

Abia îşi făcuse Cartea de identitate când deja îşi cânta „amintirile' („Memories'), piesă ce a făcut înconjurul lumii pe Internet, adunând milioane de vizualizări. Nicole Cherry îmbracă portul popular, pentru a arăta lumii întregi că poate aborda cu succes şi alt gen muzical. Alături de Maria Butaciu, vineri seară, Nicole va susţine zona Ardealului.

Nicole Cherry

Câştigătorul primei ediţii „X Factor' din România, Andrei Leonte şi-a încercat norocul şi la selecţia naţională Eurovision, unde a fost foarte apreciat de fani. Vasluian prin naştere, Andrei se va bucura de compania Danielei Condurache, alături de care va cânta şi va dansa moldoveneşte.

Andrei Leonte

Ansamblul „Maria Tănase' din Craiova completează tabloul de vineri, asigurându-ne că vom vedea, şi în această ediţie, dansuri unul şi unul.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare