; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Sore n are deloc timp de vacanţă

Sore n-are deloc timp de vacanţă

26 July 2013

Vedeta din „Pariu cu viaţa' a lansat recent single-ul „Bad boy is back' şi e în plin sezon de concerte, înainte de a apărea, spre sfârşitul lui august, la „Serviţi, vă rog!' de la Pro TV.

Blonda din serialul Pro TV şi din trupa LaLa Band a lansat la sfârşitul lui iunie al treilea ei single din cariera solo, după „I’m so different' şi „Beautiful life', şi acum e ocupată cu promovarea acestuia, aşa că planurile de vacanţă au fost amânate pentru la iarnă.

Despre programul ei pentru următoarele luni, vedeta ne-a spus: Am foarte multe concerte programate, aşa că îmi voi putea lua vacanţă abia la iarnă, însă nu mă plâng, pentru că fac cu plăcere totul'.

Primul ei album solo, în curând

Pe Bad boy is back', pe care cântă alături de Dorian Micu, Sore încearcă direcţii noi, precum reggae sau latino, spunând că optimismul piesei are legătură cu sezonul estival.

În studioul HaHaHa Production se simţea deja briza mării, toată lumea lucra la piesele de vară', ne-a povestit ea despre perioada în care a apărut noua melodie. «Bad boy is back» s-a născut din dorinţa unei petreceri frumoase, cu prietenii, toţi visând la o iubire ce începe vara', a adăugat Sore.

Sore ne-a dezvăluit că primul ei album solo va ieşi pe piaţă anul viitor. Piese am deja cât pentru două albume, însă nu vreau să mă grăbesc', ne-a explicat artista.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare