Homepage  / Vedete româneşti

Sore, motivul pentru care a luat o pauză de la muzică. „În ultimii doi ani, nu am mai făcut nimic”

Sore, motivul pentru care a luat o pauză de la muzică. „În ultimii doi ani, nu am mai făcut nimic”
10

de Roxana Mirea,

Sore a dezvăluit de ce a luat o pauză de la muzică. Acum, artista a revenit în forță și a lansat melodia „Un actor grăbit”, un remake-ul hitului celebrei Laura Stoica. Iată ce a mai mărturisit artista despre decizia ei de a lua o pauză de la cariera muzicală.  

De ce a luat Sore o pauză de la muzică 

Sore și Bitză au fost invitații matinalului „Dimineața pe doi cu Greeg și Cernat”, difuzat simultan pe Kanal D2 și Radio Impuls, și au adus un cadou inedit pentru fanii celebrei Laura Stoica. Cei doi artișți au fost prezenți în studio pentru a lansa remake-ul hitului „Un actor grăbit”, un adevărat omagiu adus regretatei artiste, care a murit într-un cumplit accident de mășină la doar 39 de ani. 

Colaborarea este cu atât mai inedită cu cât reprezintă pentru îndrăgita interpretă Sore sfârșitul unei binemeritate pauze muzicale. În toată această perioadă, Sore s-a dedicat creșterii fetiței sale în vârstă de 7 ani și jumătate. De altfel, maternitatea i-a schimbat în totalitate stilul de viață și prioritățile și a ajutat-o să devină un om mai organizat. 

Și eu mă număr printre cei care și-au luat o pauză de la muzică. În ultimii doi ani nu am mai făcut nimic, pentru că, de la un punct, simțeam o presiune; ți se stoarce inspirația. (…) E mereu acel „trebuie să facem, trebuie să lansăm”…un fel de burnout inspirațional. Dar pauzele astea sunt atât de bune. Eu cred foarte tare că lucrurile și oamenii trebuie să se întâlnească. Lucrurile trebuie să se întâmple cum a fost și cazul nostru. Pentru mine colaborarea noastră, propunerea venită din partea lui Bitză, a reprezentat semnul că tebuie să încheiem pauza și să repornim”, le-a mărturisit Sore matinalilor Greeg și Cosmin Cernat. 

Și pentru Bitză pauzele muzicale reprezintă un adevărat beneficiu. 

Cunoscutul hip-hoper este unul dintre pilonii importanți ai acestui gen muzical în România. A debutat în ”Ro-Mania”, a înființat trupa ”Déjà vu” pentru ca apoi să se lanseze într-o carieră solo. 

La Madrid am stat un an și ceva fără muzică și n-am putut să stau fără ea.(…) Mi se umpluse capul de versuri, de idei, mă mâncau degetele să fac beat-uri.(…) Nu a fost neapărat o alegere. Nu am putut să stau fără treaba asta”, a spus Bitză. 

sore-primele-declaratii-despre-despartirea-de-tatal-fiicei-sale.-este-pregatita-de-o-noua-relatie-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Sore, despre despărțirea de tatăl fiicei sale 

Sore a fost invitată în podcastul lui Jorge, unde a vorbit pentru prima dată despre despărțirea de tatăl fiicei sale, Mircea Julean.

Sore nu a dorit să ofere foarte multe detalii despre despărțirea de tatăl fiicei sale, însă a mărturisit că separarea a fost una amiabilă. 

Nu o să dau foarte multe detalii. Pot să spun că a fost o separare foarte frumoasă, în sensul că a fost în termeni OK. Despărțirea, ruperea sau ruperea, relația consumată și încheiată deja se terminase. Vreau să spun că n-am mai avut ce să sufăr pentru că dacă a fost ceva, deja fusese, trecuse. A fost o separare foarte OK pentru că am reușit să comunicăm foarte bine amândoi în momentul ăla și de atunci încoace suntem foarte echilibrați în creșterea lui Erin. Este realmente un tată extraordinar.(…) Eu m-am gândit foarte mult ce va înțelege Erin, peste ani și ani, și mi se pare că acum, la un an și jumătate după, pentru că noi am anunțat mai târziu decât momentul în care s-a întâmplat, Erin petrece mai mult timp cu amândoi decât se întâmpla înainte, are parte de mai multe activități, e mult mai dornică să facă lucruri când cu unul când cu celălalt. Simt că timpul pe care îl petrecem împreună este mult mai plin”, a povestit vedeta.  

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton