; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Sore Mihalache

Sore Mihalache va participa la “Splash! Vedete la apă”

02 June 2014

Sore Mihalache va participa la Splash! Vedete la apă' (Antena 1) și, spune ea, a acceptat provocarea, pentru că nu am mai făcut asta în viața vieților mele!'. Pentru a face o figură cât mai bună în spectaculosul concurs al săriturilor în apă, Sore s-a antrenat cu seriozitate zile întregi, la bazinul olimpic Lia Manoliu'.

Sore Mihalache

Am venit la Splash! Vedete la apă', pentru că am vrut să văd dacă sunt în stare să sar. Eu sunt mulțumită de ceea ce am făcut până acum, la antrenamente. Acum antrenorul încearcă să mă învețe sărituri cu spatele, tumbe în aer, dar pentru mine astea sunt ușor peste limită, pentru căîmi e frică… Am luat deja câteva burți în apă…', spune aceasta.

Sore explică de ce îi este teamă de impactul cu apa. Practic wakeboard, care funcționează pe același principiu ca snowbord-ul (și pe acesta îl practic), dar pe apă, unde ești tras de o barcă, cu viteză. La wakeboard, dacă nu controlezi corect placa, pici, la viteza aia, direct cu fața în apă. De aia înțeleg și mi-e frică de impactul cu apa', mai spune vedeta.

Splash! Vedete la apă' va aduna la Antena 1 peste 30 de vedete care vor încerca să-și arate talentele în ceea ce privește săriturile în apă. La start se vor afla, printre alții, Alina Pușcaș, Daniela Crudu, Florin Ristei, Ruby, Giulia Anghelescu, Elena Ionescu, solista trupei Mandinga, Vladimir Drăghia, Bogdan Vlădău.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare