; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Sore lansează piesa „Dintr o mie de femei” (1)

Sore lansează piesa „Dintr-o mie de femei”

14 February 2018

După 15 ani, Sore și-a pus din nou patinele de gheață în picioare pentru filmările clipului celei mai noi piese, „Dintr-o mie de femei'. Piesa este scrisă chiar de ea, după ce a realizat cât de importante sunt momentele petrecute cu iubitul de când a devenit mamă.

„Nu știu alții cum sunt, însă pentru mine momentele de intimitate cu el, care nu sunt la fel de dese ca atunci când nu aveam copil, sunt foarte prețioase și frumoase, prin simplitatea lor. M-am gândit la toate fetele, mi-am imaginat că toate simțim cumva o declarație de dragoste, fie că e vorba despre fluturi în stomac, senzație de tăierea picioarelor sau de liniște deplină', explică Sore esența piesei care a fost compusă și produsă în studiourile HaHaHa Production.

Deși Sore a făcut patinaj artistic de la vârsta de 8 ani, filmările la patinoar nu au fost deloc o misiune ușoară.

„Filmam deja de 12 ore, am ajuns la patinoar la 12 noaptea și oboseala era la cote înalte. La un moment dat, după ce m-am încălzit și am repetat tot ce aveam de patinat, am simțit un val de oboseală de mi se împleticeau la propriu picioarele, nu mai reușeam nici să tai gheața corect.

În copilărie, am făcut patinaj artistic și deși nu mai sunt la nivelul acela, mi-a făcut o deosebită plăcere să îmi amintesc câteva dintre lucrurile pe care știam să le fac și mă bucur că am reușit să filmez cu videoclip astfel, era o dorință ascunsă de mult timp', povestește Sore.

Videoclipul a fost regizat de Ionuț Trandafir, aflat la prima colaborare cu artista: Acțiunea din clipul Dintr-o mie de femei' este o povestire în ramă. De fiecare dată când îi aude cuvintele, Sore se transpune într-o lume a viselor, o stare în care a găsit fericirea și libertatea', sintetizează regizorul videoclipului.

Sore a lansat hituri că Inima', Different', Dor să-ți fie dor', Când vremea e rea', cu primele locuri în topurile muzicale și milioane de vizualizări pe YouTube. Și anul trecut, Sore a fost prezentă cu multe piese; a colaborat cu Feli pentru single-ul Ce mai vrei?', ulterior i-a dat o super replică lui Smiley prin piesă Știu de unde vii la ora asta', unul dintre cele mai bune remake-uri ale anului, a lansat piesă manifest „Ultima lacrimă', dar și piesă „Bumba.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare