; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Soré lansează o nouă piesă, Bad Boy is Back

Sore lansează o nouă piesă, “Bad Boy is Back”

20 June 2013

După succesul înregistrat cu Beautiful life', lansat în februarie, Sore revine cu un nou single, “Bad Boy is Back”, interpretat împreună cu Dorian.

”Bad Boy is Back” reprezintă o evoluţie firească a carierei mele, după cele trei single-uri deja lansate, ‘Love is music, ‘Different şi ‘Beautiful life, cu un numitor comun: nonconformismul', a spus Sore.

Piesa vorbeşte despre o poveste de dragoste neterminată, iar muzica şi textul sunt realizate de Sore şi de echipa HaHaHa Production, printre care se numără şi Dorian, un tânăr rapper talentat, care a lansat deja două piese de succes.

”Bad Boy is Back” este o piesă în limba engleză şi îmi doresc să aibă succes internaţional. Am lucrat excelent cu Soré, suntem prieteni şi ne înţelegem foarte bine şi din punct de vedere artistic', a spus Dorian.

Sore s-a declarat optimistă în ceea ce priveşte succesul noului său single.

Sunt convinsă că multe fete se vor regăsi în această melodie, având în vedere că mereu există cineva special care ne-a rămas în minte. De asemenea, băieţii vor zâmbi cu gândul la acea fată pe care o vânează cu colţul ochiului. Vara se nasc flirturile memorabile, aşa că…”Bad Boy is Back” this summer', a mai spus tânăra artistă.

Ascultă aici piesa Sore feat. Dorian – “Bad Boy is Back”:

http://www.youtube.com/watch?v=4–1szpAb18
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare