Homepage  / Vedete româneşti

Sore își dorește un copil cu actualul iubit. Fiica ei a dat verdictul final. „Ea mi-a pus o condiție”

Sore își dorește un copil cu actualul iubit. Fiica ei a dat verdictul final. „Ea mi-a pus o condiție”
13

de Roxana Mirea,

Sore își dorește să devină mamă pentru a doua oară. Artista este foarte fericită alături de iubitul ei, Andrei. Aceasta a povestit că fiica ei, Erin, l-a cunoscut deja pe partenerul ei și a dat verdictul final. Pentru Sore, a fost foarte important ca Erin să îl accepte pe Andrei. Artista iubește din nou după ce, în anul 2022, a anunțat despărțirea de Mircea Julean, după 8 ani de iubire.

Sore își mai dorește un copil 

Sore și Mircea Julean au fost împreună timp de opt ani, însă în anul 2022, artista a făcut public anunțul despre divorțul de tatăl copilului ei. Sore zâmbește astăzi la brațul altui bărbat, despre care nu se cunosc detalii suplimentare. Artista a fost invitată în podcastul Ilincăi Vandici unde a mărturisit că este fericită alături de Andrei, așa cum a spus că se numește iubitul ei.  În plus, ea își mai dorește un copil și vrea ca iubitul ei să fie tatăl. 

Da, să știi că da. M-am văzut mamă de doi. M-aș vedea mamă de două fetițe. Așa m-am imaginat. Cred că Erin este un material de soră mai mare foarte bune. Bine, ea mi-a pus cumva o condiție, mi-a zis că trebuie să fie fată. (…) Da (n.r. dacă actualul iubit este un material bun de tată). Da, cu el îmi doresc. După separare, pentru mine a fost foarte important să testez eu terenul, iar apoi verdictul final trebuie să vină din partea copilului și copilul a dat un verdict extraordinar și atunci m-am relaxat”, a povestit Sore.  

De asemenea, pentru Sore a fost foarte important ca Erin, fiica ei, să îl accepte pe Andrei. „În momentul în care am întâlnit o persoană care m-a făcut să simt ceva mai mult și din ce în ce mai mult, lucrurile au venit foarte natural. Nici întâlnirea dintre ei nu a fost planificată. După mai mult de jumătate de an (n.r. Erin l-a întâlnit pe iubitul ei)”, a mai declarat Sore.  

sore-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

Sore, despre noul ei iubit 

După separarea de fostul partener, ea a avut o relație de scurtă durată cu Răzvan Miheț, fostul soț al Oanei Matache. Cei doi au fost văzuți împreună la nunta lui Smiley și a Ginei Pistol. Relația dintre ei nu a fost una de durată, iar acum artista este fericită alături de partenerul ei.

„Ți-ai găsit fericirea?” a întrebat-o Ilinca. 

Da, chiar da. Nu știm cât va dura, până unde se va duce, dar aleg să trăiesc mereu în prezent. I-am spus și lui Erin că nici asta nu este o garanție că va dura pe vecie și îmi place să văd pe fața ei de copil, pe care eu încă mi-o imaginez ca pe bebelușul meu, văd înțelepciunea tuturor lecțiilor pe care i le-am predat pe parcursul anilor și concluzia ei este să fim fericiți acum”, a declarat Sore. 

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton