; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Sore dieta

Sore își dezvăluie secretul! Cum se menține artista în formă după ce a slăbit 20 de kilograme

22 April 2021

Sore a devenit mamă în urmă cu 5 ani. În urma sarcinii, artista a rămas cu un surplus considerabil de kilograme și pentru a reveni la silueta dinainte de sarcină a fost nevoită să dea jos 20 de kilograme.

De când a reușit să slăbească, Sore își menține silueta fără fluctuații prea mari. În prezent artista, în vârstâ de 31 de ani, cântărește 50 de kilograme. Întrebată în mediul online cum reușește să arate atât de bine, Sore a dezvăluit secretul siluetei sale:

„Merg de două ori pe săptămână la tenis și fac intermitent fasting. Adică de la ultima masă din zi, trec 16 ore până la prima din următoarea zi. Ăsta este programul meu normal, deci nu mă văd nevoită să fac 'ceva' pentru slăbit', i-a spus Sore fanei sale care și-a dorit să primească un pont de la artistă.

 Vezi galeria foto >

Sore nu se visează mireasă

Artista formează un cuplu cu tatăl fetiței sale, Mircea, de mai bine de 7 ani. Deși este logodită cu acesta, Sore mărturisește că nu își dorește să devină mireasă și evită pe cât posibil să își expună viața personală în fața publicului:

„Mie îmi place mai mult să fiu «iubita» decât «soția». Și eu, și Mircea nu suntem fanii evenimentelor mari. Adică, dacă am face o nuntă, ar trebui să chemăm cel puțin 200 de persoane, ca să nu se supere nimeni. Am avut 200 de persoane la botez, atunci când s-a născut fetița noastră și am spus că prin așa ceva noi nu mai vrem să trecem, pentru că ne e bine nouă așa', a spus Sore la Vorbește lumea.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare