; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Sore din “Pariu cu viața” a lansat piesa “Different”

25 April 2012

Interpreta Sarei din serialul Pariu cu viața' de la Pro TV a lansat de curând o nouă piesă, Different', într-un mod neobişnuit… din propriul living. Nonconformista cântăreaţă a realizat un scurt filmuleţ cu un mesaj pentru toţi fanii ei şi a pus piesa pe Internet.

Eu mi-am dorit ca fanii mei să se regăsească în această piesă şi să capete curajul de a se privi pe ei înşişi, fără să le pese de stereotipuri. De altfel, piesa are un stil care în România nu a fost exploatat. Este vorba de pop cu influenţe dance hall.

Different' este compusă împreună cu HaHaHa Production'. Spun împreună, pentru ca şi eu am participat la scrierea textului, iar în felul acesta am devenit co-writer-ul piesei. În plus, noul meu single se bucură şi de participarea extraordinară a lui Alex Velea', ne-a declarat Sore.

Cu această ocazie, Sore a realizat şi o şedinţă foto pentru promovarea noii sale piesei. Pentru shooting, artista a ales, de asemenea, un concept diferit, iar echipa de producţie i-a făcut pe plac. Astfel că, singurul outfit pentru această şedinţă foto a constat într-un banner pe care apare scris Different', artista neavând, în rest, niciun alt articol vestimentar.

Am ales acest concept pentru şedinţa foto şi acest mod diferit de lansare, pentru a arăta că nu port nici o mască şi că asta sunt eu, cu calităţile şi cu defectele mele', a mai adăugat Sore.

Ascultaţi aici piesa Different':

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare