Homepage  / Vedete româneşti

Sore, primele declarații despre despărțirea de tatăl fiicei sale. Este pregătită de o nouă relație

Sore, primele declarații despre despărțirea de tatăl fiicei sale. Este pregătită de o nouă relație
7

de Roxana Mirea,

Sore s-a despărțit de tatăl fiicei sale în urmă cu mai bine de un an. Artista a fost mereu foarte discretă în ceea ce privește viața sentimentală, dar acum a vorbit pentru prima dată despre despărțire. În plus, ea este pregătită să iubească din nou.

Sore, despre schimbările prin care a trecut 

Sore a fost invitată în podcastul lui Jorge, unde a vorbit pentru prima dată despre despărțirea de tatăl fiicei sale, Mircea Julean. În momentul de față, artista spune că este cu totul o altă persoană față de cum era acum 10 ani

„Am devenit mult mai conștientă de absolut tot ce mă înconjoară, mi-am dedicat mult timp și răbdare în a mă cunoaște, a vedea cum am fost înainte de a intra în relația în care am fost. Aveam 23 de ani și cum m-au transformat relația, rolul de mamă, cum mi s-a dezvoltat cariera din punctul A în punctul B. Am avut un soi de paralelă între mine cea de atunci și cea de acum, revenind la singurătate, ca să spun așa. Sunt foarte mândră de evoluția mea, dar m-am apropiat mai mult de ceea ce îmi doresc, de ceea ce îmi e teamă, m-am apropiat de frici, să înțeleg de unde vin”, a povestit Sore, în podcastul „Vorba lu’ Jorge”. 

sore-primele-declaratii-despre-despartirea-de-tatal-fiicei-sale.-este-pregatita-de-o-noua-relatie-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Sore, despre despărțirea de tatăl fiicei sale 

Sore nu a dorit să ofere foarte multe detalii despre despărțirea de tatăl fiicei sale, însă a mărturisit că separarea a fost una amiabilă. 

Nu o să dau foarte multe detalii. Pot să spun că a fost o separare foarte frumoasă, în sensul că a fost în termeni OK. Despărțirea, ruperea sau ruperea, relația consumată și încheiată deja se terminase. Vreau să spun că n-am mai avut ce să sufăr pentru că dacă a fost ceva, deja fusese, trecuse. A fost o separare foarte OK pentru că am reușit să comunicăm foarte bine amândoi în momentul ăla și de atunci încoace suntem foarte echilibrați în creșterea lui Erin. Este realmente un tată extraordinar.(…) Eu m-am gândit foarte mult ce va înțelege Erin, peste ani și ani, și mi se pare că acum, la un an și jumătate după, pentru că noi am anunțat mai târziu decât momentul în care s-a întâmplat, Erin petrece mai mult timp cu amândoi decât se întâmpla înainte, are parte de mai multe activități, e mult mai dornică să facă lucruri când cu unul când cu celălalt. Simt că timpul pe care îl petrecem împreună este mult mai plin”, a mai povestit vedeta.  

Sore este pregătită pentru o nouă relație 

Sore a mărturisit că este pregătită pentru o nouă relație și că știe foarte bine ce îți dorește de la un bărbat. 

Da, eu sunt pregătită, dar din păcate pentru multe persoane știu foarte bine ce vreau. E nasol când știi ce vrei pentru că, dintr-o listă foarte mare de posibilități, lista se îngustează. Nu mai sunt la vârsta la care pot să experimentez. Este adevărat, eu am pierdut experimentatul. Am avut niște 10 ani în care alți oameni își alocă timpul ăsta strict pentru a experimenta. Știind foarte bine ce vreau, îmi este și ușor să departajez de repede”, a declarat Sore.  

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton