; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Sore

Sore, despre cum i-a schimbat viaţa serialul “Pariu cu viaţa”

14 April 2014

Cu câteva zile înainte de finalul telenovelei “O nouă viaţă”, care va fi difuzat la Acasă, joia aceasta, 17 aprilie, de la ora 20.30, Sore şi-a amintit cum a început totul şi cum i s-a schimbat viaţa de la primul sezon “Pariu cu viaţa” şi până în prezent.

[Not a valid template]

“Aveam 21 de ani, terminam facultatea de Regie de Film şi îmi doream să plec la master în America. Teoretic, avem toate lucrurile aşezate în mintea mea, îmi imaginam deja cum voi fi peste 10 ani, cu familia lângă mine, regizând filme şi reclame. Dintr-o pură întâmplare, am ajuns să dau un casting pentru un proiect nou, despre care ştiam că se învârte în jurul muzicii”, a povestit Sore pe blogul personal.

Artista a spus că nu s-a gândit nicio clipă că, peste trei ani, va ajunge “o persoană pe care tinerii din România o privesc cu drag”.

“Nu mi-a trecut prin minte că voi face parte din cel mai mare fenomen muzical şi tv din ultimii 15 ani (în ţara noastră) şi nu mi-am imaginat că voi scrie o postare pe blogul personal despre cât de mult m-am schimbat de atunci”, a scris Sore, care a mai mărturisit că trăieşte “o realitate geloasă pe visele ce urmau să apară”.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare