; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Sore

Sore aşteaptă o fetiţă

28 October 2015

Co-prezentatoarea emisiunii „Vorbește lumea', de la PRO TV, şi-a luat fanii prin surprindere declarând că este însărcinată.

Sore

Vestea că ea şi iubitul ei (un tânăr avocat pe nume Mircea Julean) vor deveni părinţi a inspirat-o pe artistă, care a decis să facă marele anunţ în acelaşi timp cu lansarea piesei „Când vremea e rea'. Videoclipul single-ului prezintă povestea ei de dragoste, iar la final apare o imagine care sugerează că va avea un copil: o pereche de botoșei roz.

„Sunt super fericită! E cea mai frumoasă perioadă posibilă și o așteptăm cu nerăbdare pe fetița noastră. Acum suntem în patru luni și mă bucur de tot ce mă înconjoară. E tare plăcut să fii însărcinată, mă răsfață toată lumea și sunt norocoasă de o sarcină fără dureri, fără simptome deranjante. M-am îngrășat doar trei kilograme până acum și sper să o țin pe aceeași linie optimistă!', a declarat Sore.

În ediţia de azi de la „Vorbește lumea', cântăreaţa va răspunde tuturor întrebărilor legate de sarcină și va dezbate împreună cu colegii ei, Nadine, Vica și Cove, acest eveniment fericit din viața ei. Pe 3 noiembrie, Sore va împlini 26 de ani.

Piesa „Când vremea e rea' a fost produsă în studiourile HaHaHa Production, iar versurile au fost scrise de Sore, Smiley şi Theea Miculescu. Videoclipul a fost regizat de către Iulian Moga şi a fost filmat într-un apartament din zona Primăverii.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare