; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Sore a lansat un videoclip vesel, de vară, „Bumba”

Sore a lansat un videoclip vesel, de vară, „Bumba”

19 June 2017

Cântăreaţa a revenit în atenţia fanilor cu un videoclip plin de culoare, cu multe outfit-uri, din zone stilistice diferite, coafuri „wow' şi coregrafii energice, în ton cu sezonul estival.

„Cred că fiecare dintre noi face nebunii în dragoste. Eu una stau mereu şi analizez, îmi fac scenarii, îmi imaginez şi apoi sfârşesc prin a mă super complica. De fapt, ar trebui totul să se reducă la faptul că ne iubim şi atât, nu?', a declarat Sore.

Piesa Bumba' a fost compusă de către Sore şi Feli, alături de Şerban Cazan, Lucian Nagy şi Florin Boka, iar artista (pe care aţi văzut-o la Antena 1, în ultimul sezon de la „Te cunosc de undeva!') o descrie ca pe o „invitaţie la dans, la dansul verii, la dansul iubirii'.

„Iubirea ne dă aripi. Eu mă simt super energizată de serotonina pe care corpul meu o eliberează când iubesc. Îmi dansează fiecare părticică din corp şi toată fiinţa mea mulţumeşte cumva pentru ceea ce simt', a mai spus ea.

La începutul anului, Sore a colaborat cu Feli pentru single-ul Ce mai vrei?', compus în studiourile HaHaHa Production, iar recent i-a dat o „replică' muzicală lui Smiley prin piesa Ştiu de unde vii la ora asta'.

Vedeţi aici videoclipul „Bumba':

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare