; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Sorina mihalache sore

Sore a lansat un nou single, „Woman”

28 November 2016

Sorina Mihalache, Sore (27 de ani), a lansat un nou single, „Woman', o piesă despre feminitate, senzualitate, iubire și frumusețe.

sorina-mihalache-sore

Single-ul se adresează tuturor femeilor care trebuie să se respecte, să fie independente și, mai ales, fericite. O femeie trebuie să știe că ceea ce simte și felul în care se percepe sunt transmise mai departe, celor de lângă ea, iar încrederea și siguranța reprezintă două dintre caracteristicile unei femei puternice.

„«Woman» este un manifest al adolescentei transformate în femeie, o piesă senzuală, la care am lucrat alături de Șerban Cazan de la HaHaHa Production. Consider că a venit momentul ca publicul meu să vadă că m-am maturizat și că îmi înțeleg și îmi iubesc feminitatea, că senzualitatea nu trebuie să fie vulgară. Am ajuns să înțeleg că o femeie se iubește și se acceptă așa cum e și își știe defectele și atuurile și, în mod evident, știe ce fel de bărbat vrea să aibă lângă ea. Sper ca mesajul meu să ajungă la cât mai multe fete și femei care cred în puterea lor', a declarat Sore.

Clipul este semnat de Khaled Mohktar, concept Nico Grigore, styling Amir Dobos, make-up Traviata Paduraru, hairstyle Adonis Enache.

Videoclipul „Woman' îl puteți vedea aici:

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare