; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Sore

Sore a lansat un nou single, “Ultima lacrimă”

05 October 2017

Cântăreaţa a revenit pe piaţa muzicală cu o nouă piesă, Ultima lacrimă', un single – manifest pentru femei, despre curaj, încredere și ambiție. Melodia a fost lansată în cadrul Media Music Awards, eveniment care a avut loc pe 3 octombrie.

Important este mesajul piesei, care se poate aplica în orice context, pentru că vorbește despre puterea de a lua decizii și de a acționa spre binele tău. Nu este o piesă despre dezamăgirea în dragoste, așa cum s-ar putea crede la o primă audiție. Știu că muzica se așează întotdeauna mai bine pe armoniile dragostei, însă îmi doresc ca din #UltimaLacrimă să răsune îndemnul de asumare și de încredere în propria persoana', a declarat Sore.

Ultima lacrimă' beneficiază şi de un videoclip, scenariul și regia purtând semnătura artistei. Sunt genul de om curios, dornic de experiențe noi, așă că am avut această idee în care îmi doream un clip simplu, cât mai curat, care să exprime faptul că urmează un nou început artistic, un moment asumat, gândit și simțit de mai mult timp', a explicat ea.

 Vedeţi aici videoclipul Ultima lacrimă':

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare