Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Sore 4

Sore a lansat o piesa nouă, „Sărută-mă şi taci”

10 April 2018

Sore a scos o nouă piesă în limba română, „Sărută-mă şi taci”, la care a filmat şi un videoclip. Melodia a fost compusă de artistă împreună cu Smiley, Jean Gavril, Şerban Cazan şi Florin Boka, în studiourile HaHaHa Production.

 

„„Sărută-mă şi taci” nu este doar altă piesă de dragoste. E un cântec care vorbeşte deschis despre asumare, despre curajul de a arăta cine eşti şi ce simţi. Consider că o fată trebuie să aibă curajul de a spune ce îşi doreşte, fie că vorbim despre carieră sau despre viaţa personală. De aceea, atunci când am scris „Sărută-mă” şi taci, am vrut sa subliniez exact motto-ul după care eu mă ghidez zi de zi: „If you want it, go and get it!”. Cred că dincolo de tatonarea dintre doi oameni şi de limbajul non-verbal, putem oricând să acţionăm”, a spus Sore despre mesajul piesei.

 

 Videoclipul a fost regizat de Ionuţ Trandafir, cu care artista a colaborat şi pentru clipul piesei „Dintr-o mie de femei”.  “Dragostea e de multe ori ca o joacă, iar în videoclip am vrut să pun în lumină acest lucru. Jocul din relaţie prinde contur prin cătuşele în jurul cărora se nasc tachinări sau alinturi, ca într-un duel al iubirii dintre un el şi o ea”, a spus regizorul depre povestea clipului. 

Luna trecută, Sore şi-a încântat fanii cu singleul “Dintr-o mie de femei” care, într-un timp scurt, a depăşit 3 milioane de vizualizări pe YouTube, iar de curând a început o serie inspiraţională de interviuri cool cu “Fete rebele” pe propriul canal online.

 

Vedeţi aici videoclipul „Sărută-mă şi taci”:

Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.
Loading...

Articole similare