; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Sore 4

Sore a lansat o piesa nouă, „Sărută-mă şi taci”

10 April 2018

Sore a scos o nouă piesă în limba română, „Sărută-mă şi taci', la care a filmat şi un videoclip. Melodia a fost compusă de artistă împreună cu Smiley, Jean Gavril, Şerban Cazan şi Florin Boka, în studiourile HaHaHa Production.

 

„„Sărută-mă şi taci' nu este doar altă piesă de dragoste. E un cântec care vorbeşte deschis despre asumare, despre curajul de a arăta cine eşti şi ce simţi. Consider că o fată trebuie să aibă curajul de a spune ce îşi doreşte, fie că vorbim despre carieră sau despre viaţa personală. De aceea, atunci când am scris „Sărută-mă' şi taci, am vrut sa subliniez exact motto-ul după care eu mă ghidez zi de zi: „If you want it, go and get it!'. Cred că dincolo de tatonarea dintre doi oameni şi de limbajul non-verbal, putem oricând să acţionăm', a spus Sore despre mesajul piesei.

 

 Videoclipul a fost regizat de Ionuţ Trandafir, cu care artista a colaborat şi pentru clipul piesei „Dintr-o mie de femei'.  Dragostea e de multe ori ca o joacă, iar în videoclip am vrut să pun în lumină acest lucru. Jocul din relaţie prinde contur prin cătuşele în jurul cărora se nasc tachinări sau alinturi, ca într-un duel al iubirii dintre un el şi o ea', a spus regizorul depre povestea clipului. 

Luna trecută, Sore şi-a încântat fanii cu singleul Dintr-o mie de femei' care, într-un timp scurt, a depăşit 3 milioane de vizualizări pe YouTube, iar de curând a început o serie inspiraţională de interviuri cool cu Fete rebele' pe propriul canal online.

 

Vedeţi aici videoclipul „Sărută-mă şi taci':

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare