; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Sore a filmat un nou clip, pentru piesa „Beautiful life”

22 January 2013

Sore a filmat, la sfârşitul săptămânii trecute, alături de Mihai Ristea, un videoclip pentru noul single „Beautiful life', în regia lui Iulian Moga.

„Este al doilea videoclip la care am lucrat cu Iulian, după ‘Different, iar colaborarea noastră a decurs excelent. Lucrăm foarte bine împreună şi, în plus, suntem şi foarte buni prieteni', a spus Sore.

Artista şi-a păstrat imaginea fresh cu care fanii sunt obisnuiţi: Sore a schimbat mai multe tinute funky, vestimentaţia fiind asigurată de Andra Moga, iar machiajul, realizat de Alexandra Pascu.

Nici partenerul său nu a fost mai prejos: Mihai a purtat atât haine casual, cât şi un costum foarte elegant, potrivit pentru seara romantică din videoclip. În plus, pentru Mihai, ziua de vineri a fost una cu totul specială: solistul şi-a aniversat ziua de naştere, el împlinind 24 de ani.

1-1

Picture 1 of 9

Beautiful life', un single lansat alături de MediaPro Music, este o piesă de dragoste, perfectă pentru toţi cei care iubesc. „Single-ul transmite un mesaj sincer de dragoste, despre o relaţie şi cum ar trebui să fie ea, cu bune şi rele', a explicat Sore.

Clipul spune povestea romantică a doi îndrăgostiţi şi îi arată pe cei doi atât în ipostaze tandre, la o cină romantică, dar şi în momente amuzante, costumaţi în super-eroi. Sore şi Mihai au fost costumati în Wonderwoman şi Superman, apoi în Gwen Stefani şi Slash, spre amuzamentul întregii echipe de filmare. „Acest mix de seriozitate şi amuzament ar trebui să fie secretul unei relaţii ideale', este de părere tânăra artistă.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare