; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Sore 1

Sore a filmat la Paris cel mai recent videoclip

07 October 2016

Sore a revenit pe piaţa muzicală, după ce, în luna martie, a adus pe lume o fetiţă pe nume Erin. Cel mai recent single al ei se numeşte „Îmi dai palpitaţii', iar videoclipul său a fost realizat pe străzile Parisului. Nu este prima oară când Sore filmează un clip într-o capitală europeană. Acum patru ani, ea a filmat „Different' la Londra.

[Not a valid template]

Piesa „Îmi dai palpitaţii' a fost compusă de către Şerban Cazan, Smiley, Florin Boka și Lucian Nagy, în studiourile HaHaHa Production, iar pentru versuri și linie melodică primesc creditele Smiley și Sore.

„Mă bucur să am alaturi de mine o echipă frumoasă, care înțelege dorințele și nevoile mele artistice și care mă ajută, acum, la 27 ani, să revin în muzică, după o mică pauză. Ultimul an a reprezentat pentru mine o adevărată maturizare, iar astăzi pot declara că sunt o femeie împlinită, sigură pe sine, cu foarte multă putere de muncă si cu infinit de multe lucruri de spus. Mulțumesc tuturor susținătorilor mei pentru inspirație, sunt recunoscătoare pentru comunitatea minunată din online și concerte. Voi sunteți motivul pentru care am #palpitatii și motivul pentru care inima mea vibrează în ritmul muzicii', a declarat artista.

 

Vedeţi aici videoclipul „Îmi dai palpitaţii':

 

Alte articole:

1. VIDEO. Smiley a lansat videoclipul piesei „Îndrăgostit (deși n-am vrut)'

2. Sore şi-a botezat fetiţa, iar Alina Eremia a fost năşică

3. Sore și Liviu Teodorescu au lansat piesa „Adu-mi aminte să te uit'

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare