; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Sorana, imobilizată de Negru pe platoul de filmare de la “Next Star”

18 April 2013

Dan Negru nu se poate ţine departe de farse nici pe platourile de filmare „Next Star'. Sorana Darclee a păţit-o pe pielea ei chiar ieri, când Dan Negru i-a legat şireturile în timp ce Sorana stătea la poveşti cu una dintre micuţele vedete ale show-ului.

„I-am cam luat frica lui Negru. Mai ales că îl cunosc de foarte mulţi ani. Ieri mi-a legat şireturile în nod chiar în timpul repetiţiilor, astfel că am rămas imobilizată în mijlocul platoului. Bineînţeles, toţi colegii s-au amuzat, dar şi-au promis că vor fi cu ochii în patru. Negru e mare farsor, sã nu cumva să îţi laşi telefoanele pe lângă el, că e în stare să dea mesaje întregii liste de contacte.'

Sorana şi Dan se cunosc de mai bine de 16 ani, de pe vremea când acesta prezenta un matinal la Timişoara. „În momentul în care mi-au propus să fac parte din această emisiune, am acceptat fără să stau pe gânduri. Cunosc echipa de când eram copilă, pentru mine să revin la Antena 1 e ca şi cum m-aş întoarce acasă după mult timp', a mai spus Sorana.

Începând de astăzi, 18 aprilie, telespectatorii o vor putea urmări pe Sorana în cel mai nou format de divertisment. „Next Star' este emisiunea în care protagoniştii sunt cei mai talentaţi copii ai României, cu vârste între patru şi zece ani, care au fost selectati in urma aptitudinilor deosebite pentru muzica, teatru, dans etc.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare