; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Sorana si Cove mic

Sorana este acum alături de Cove la „Vorbește lumea”

05 July 2016

După o experiență intensă în Cipru, la Ferma vedetelor, Sorana nu a stat prea mult pe gânduri și a acceptat provocarea lui Cove de a le spune telespectatorilor despre ce mai Vorbește lumea.

Sorana si Cove

„Sunt încântată de propunerea de a prezenta alături de Cove și, totodată, simt o mare responsabilitate. Avem subiecte foarte interesante și informații utile pentru cei de acasă. Sper să avem niște ediții colorate și pline de voie bună', a declarat Sorana.

În ediția de azi, 5 iulie, telespectatorii vor vedea ce tatuaje sunt la modă, cum își petrece timpul Denis Ștefan alături de familie, ce vedete au purtat mai bine rochii identice la evenimentele mondene, dar și cum comentează Anisia Gafton perlele de la examenul de capacitate. Maria Constantin pare că nu se mai satură de Cipru și ne arată cum se pregătește de vacanță în destinația preferată. Maria va cânta în premieră noua ei piesă și va lămuri zvonurile apărute în presă legate de neînțelegerile dintre ea și Marcel Toader.

Telespectatorii sunt invitați, de luni până vineri, de la 11:30 la 13:00 și de la 14:00 la 15:00, alături de Cove și invitații săi speciali, pentru a afla despre ce Vorbește lumea, numai la Pro TV.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare