Homepage  / Vedete româneşti

Sorana de la A.S.I.A a vorbit despre boala care a chinuit-o încă din copilărie. Abia acum a primit un diagnostic clar

Sorana de la A.S.I.A a vorbit despre boala care a chinuit-o încă din copilărie. Abia acum a primit un diagnostic clar
7

de Cristina Țapu,

Recent, Sorana de la ASIA a dezvăluit că se confruntă cu o afecțiune pe care a descoperit-o abia acum, deși o experimentează încă din copilărie. Este vorba despre ADHD (tulburare de deficit de atenție și hiperactivitate), o boală care s-a dovedit a fi destul de răspândită. Iată ce detalii a oferit Sorana despre boala care îi creează dificultăți.

Sorana Darclee a fost diagnosticată cu ADHD la 40 de ani

La 40 de ani, Sorana a aflat despre această afecțiune în urma vizionării unui videoclip pe platforma de socializare TikTok.

În acea înregistrare, răspunsurile pe care vedeta le-a oferit la întrebări generale au indicat prezența ADHD-ului. Conștientă de simptomele sale, vedeta a consultat un medic, care i-a confirmat diagnosticul.

Sorana a dezvăluit că suferă de insomnie cronică încă din copilărie, iar afecțiunea ei a fost descoperită recent. Cu toate acestea, a ales să nu recurgă la tratament medicamentos.

sorana-darclee-primele-declaratii-despre-nunta-6Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Vedeta a explicat că aflarea acestei condiții a fost eliberatoare pentru ea și că acum știe cum să-și organizeze prioritățile, urmând sfaturile specialiștilor pe care i-a consultat. Artista a făcut mai multe confesiuni despre boală în cadrul emisiunii moderate de către Cătălin Măruță, la PRO TV.

Cântăreața a explicat că a optat să nu recurgă la tratament medicamentos, inclusiv pentru simptomele de depresie pe care le-a manifestat de-a lungul timpului.

Sorina s-a confruntat cu depresia după divorțul de Paul Moga

Sorana Darclee Mohamad a fost una dintre membrele fondatoare ale trupei A.S.I.A, alături de colegele sale Anca, Irina și Anemona.

Trupa a cunoscut un mare succes în anii 2000, după care fiecare dintre artiste a urmat propriul drum. Sorana Darclee Mohamad a fost căsătorită cu Paul Moga, dar căsnicia lor nu a rezistat, sfârșindu-se cu divorțul lor șapte ani mai târziu. A urmat o perioadă de depresie, însă Sorana a reușit să se recupereze.

„Am avut perioade în care am fost mai jos, alea cu depresia au fost nasoale, dar la un moment dat mi-am dat seama că depresia ține doar de mine să o vindec. A venit depresia care a fost foarte, foarte rea, a fost oribilă absolut. În momentul în care ești la pământ și mai vine cineva să te mai calce un pic pe cap, că poate nu ești suficient de strivit și din momentul în care îți găsești forța de a te ridica de acolo, nu mai există lucru care să te sperie. N-are ce să te mai sperie vreodată„, povestea Sorana, la Antena Stars.

Cine este noul iubit al artistei

Sorana Darclee a găsit dragostea din nou. Partenerul cântăreței este un prieten de 26 de ani, cu care a fost colegă de școală. El o susține necondiționat și este un mare admirator al trupei A.S.I.A, conform propriilor spuse.

„Partenerul meu de viață este prietenul meu de 26 de ani. Noi am fost colegi de generală și de liceu. În momentul în care A.S.I.A s-a înființat, el a fost acolo lângă mine și m-a susținut în acele momente la școală, pentru că era foarte greu. După foarte mulți ani am ajuns să fim și parteneri de viață. Așa că, pentru el, nu este doar o încântare că din nou m-am întors în A.S.I.A, ci că toate acestea se întâmplă. Că noi ne-am reîntâlnit după 20 de ani, că a început relația noastră exact ca atunci, înainte să fie și A.S.I.A.

Dacă mă vede că sunt obosită mă ia – gata, treci în pat. Dimineața el mă ajută să mă trezesc. Partenerul meu este foarte implicat. Este jumătatea mea, sunt coasta lui, eu așa zic! Este omul vieții mele. Vieților mele”, povestea Sorana, conform celor de la Fanatik.

Sursă foto: Instagram Sorana

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton