; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Julia Roberts si Nancy Motes

Sora vitregă a Juliei Roberts, Nancy Motes, a murit la 37 de ani

11 February 2014

Julia Roberts si Nancy MotesSora vitregă a actorilor Julia Roberts şi Eric Roberts, Nancy Motes, a murit duminica trecută, în Los Angeles. A doua zi, familia a confirmat informaţia pentru publicaţia “People”, precizând totodată că ar fi fost vorba de o supradoză.

Într-un comunicat trimis revistei People, este menţionat faptul că legiştii nu s-au pronunţat în ceea ce priveşte cauza decesului.

Nancy Motes, în vârstă de 37 de ani, a visat mereu să fie o actriţă de succes şi a trăit în umbra surorii ei mai mari, Julia Roberts, de care se plângea prin intermediul mesajelor de pe Twitter. Motes se descria ca fiind “sora mai mică şi mai grasă” şi spunea că actriţa din “Frumuşica” o tachina mereu cu privire la kilogramele în plus.

“E greu să faci parte dintr-o familie de oameni excepţional de frumoşi. Toată viaţa m-am simţit judecată”, spunea ea într-un interviu acordat în luna august a anului trecut, citat de Daily Mail. Motes a încercat să le calce pe urme fraţilor ei mai mari şi să îşi câştige existenţa ca actriţă, fără succes însă.

Motes a trecut printr-o operaţie de bypass gastric în 2012, când avea în jur de 120 de kilograme, în urma căreia slăbise peste 40 de kilograme şi urma să se căsătorească cu logodnicul ei în luna mai a acestui an. În ciuda acestui lucru, femeia părea deprimată şi dezamăgită de familia ei, pe care a acuzat-o că nu o susţine.

 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare