Homepage  / Vedete româneşti

Sora Ronei Hartner este devastată de moartea artistei. Mesajul dureros pe care l-a transmis la 40 de zile de când vedeta s-a stins

Sora Ronei Hartner este devastată de moartea artistei. Mesajul dureros pe care l-a transmis la 40 de zile de când vedeta s-a stins
22

de Cristina Țapu,

Rona Hartner s-a stins din viață la doar 50 de ani după o luptă lungă cu o boală necruțătoare. Pe 2 ianuarie s-au împlinit 40 de zile de când Rona nu mai este printre noi, iar sora acesteia, Rinda și-a strigat durerea în mediul online printr-un mesaj emoționant.

Rinda Hartner, răpusă de dorul surorii sale, Rona

Rona Hartner a încetat din viață pe 23 noiembrie 2023, într-un spital din Franța, în prezența surorii și a fiicei sale. Actrița a fost diagnosticată cu cancer, iar, din nefericire, a pierdut bătălia cu această boală nemiloasă. Serviciul funerar a avut loc pe 1 decembrie, chiar de Ziua Națională a României, iar Rona Hartner a fost înmormântată la Cimitirul Bellu Catolic.

Cine moștenește averea Ronei HartnerIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 21

La data de 2 ianuarie 2024, au trecut 40 de zile de la momentul în care Rona Hartner a pierdut bătălia cu cancerul. Conform tradiției creștine, această perioadă marchează momentul în care sufletul celui decedat se ridică de pe pământ către Ceruri. În mediul online, Rinda Hartner a transmis un mesaj dureros, exprimându-și profundul dor față de sora ei, care a fost răpusă de cancer la doar 50 de ani.

„Rona, deja 40 de zile de când ai plecat. Îmi lipsești atât de mult. Dumnezeu să vă primească în casa lui astăzi. Dumnezeu să te odihnească în pace, surioară„, a fost mesajul scris de către Rinda.

Rona Hartner a lăsat în urmă o fiică, pe nume Rita Sumalya, care are doar 15 ani. Potrivit declarațiilor Rindei, adolescenta a rămas sub îngrijirea bunicii materne și a unui unchi.

rona-hartner-4Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  11 / 21

Rona Hartner a lăsat în urmă o fiică adolescentă de 15 ani

La înmormântarea actriței, dansatorul argentinian Rocco Sedano, primul soț al acesteia, a fost prezent. Gestul său nu a fost privit cu ochi buni de familia Ronei Hartner, fiind acuzat că ar încerca să o îndepărteze pe Rita Sumalya de rudele din partea mamei și să profite de vulnerabilitatea emoțională a adolescentei.

Rita, fiica Ronei Hartner, s-a născut în Franța acum 15 ani și reprezintă rezultatul iubirii dintre actriță și dansatorul argentinian Rocco Sedano. 

Rona și Rocco s-au despărțit la scurt timp după ce Rita a venit pe lume, iar fata a fost crescută de artistă, dansatorul nu s-a implicat în viața acesteia. Odată cu moartea Ronei, se pare că Rocco dorește să revină în viața fiicei sale și să se comporte precum un tată în adevăratul sens al cuvântului.

Sursă foto: Instagram Rona Hartner – Arhivă TV Mania!

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton