; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Adela Noriega

Sora Adelei Noriega dezvăluie adevărata stare de sănătate a actriței! Află aici ce se întâmplă cu Adela Noriega

13 June 2018

Ştirea că actriţa Adela Noriega (48 de ani) ar avea cancer şi că de aceea s-a retras din lumina reflectoarelor a devenit virală pe Internet în ultimele zile. Sora actriței a dorit să lămurească situația și să răspundă întrebării: „Suferă Adela Noriega de cancer, sau nu?'.

 

Reyna Noriega, sora Adelei Noriega a apelat la rețelele de socializare pentru a clarifica această problemă:

„Prieteni, colegi și fani ai surorii mele Adela Noriega, dorim să dezmințim ceea ce s-a tot spus și scris în legătură cu starea de sănătate a surorii mele. Într-adevăr aceasta a fost bolnavă însă mulțumim lui Dumnezeu nu este vorba de cancer. În afara stării delicate pe care a avut-o în urmă cu ceva timp, Adela se simte foarte bine. Vă rugăm ca înainte de a transmite informații de acest gen să vă informați mult mai bine. Mulțumim tuturor pentru binecuvântări și mesaje!', a scris Reyna Noriega pe contul său de Twitter.

 

Despre actriţa mexicană nu se mai ştie nimic de la ultima apariţie în public, în 2009, atunci când a fost la un concert în California la invitaţia actorului şi cântăreţului Pablo Montero.  Ultima telenoveală în care a jucat a fost „Fuego en la sangre' (2008), alături de Eduardo Yáñez.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare