Homepage  / Televiziune

Soprana Veronica Fizeșan, acompaniată de contratenorul Cezar Ouatu, show pe scena iUmor. Reacția juraților: „Dacă mai aveam încă cinci – șase mâini, aplaudam cu toate!“

Soprana Veronica Fizeșan, acompaniată de contratenorul Cezar Ouatu, show pe scena iUmor. Reacția juraților: „Dacă mai aveam încă cinci – șase mâini, aplaudam cu toate!“
6

de Redactia Tvmania,

În cea de-a treia ediție iUmor, soprana Veronica Fizeșan și contratenorul Cezar Ouatu urcă pe scena de umor, unde au un moment spectaculos și încărcat cu emoție, care a ținut toată sala în picioare, pe întreaga durată a numărului.

Soprana Veronica Fizeșan, fostă solistă la Opera Națională Română Cluj-Napoca și la Opera Națională Română din Timișoara, a urcat pe scenă alături de Cezar Ouatu, celebrul interpret român de operă și, împreună, cei doi au avut un moment plin de emoție, apreciat de toți cei din sală.

,,Un număr lung, dar care nu a plictisit nici măcar o secundă! Tot respectul meu merge către ei. Dacă mai aveam incă cinci – șase mâini, aplaudam cu toate!“, a declarat nimeni altul decât Cheloo, care a fost vizibil impresionat de prestația celor doi artiști, adăugând: ,,Vă vine să credeți că sunt emoționat? Mi-a plăcut mult!”.

Veronica_Fizesan_Cezar_Ouatu_iUmor_5Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

La rândul ei, Delia a mărturisit: Veronica și Cezar au fost cireașa de pe tort! Totul a fost absolut fantastic!“. Veronica și Cezar au interpretat câteva versuri celebre ale unei piese de-ale artistei, iar momentul lor a stârnit lacrimi printre cei aflați în platou.

Câte like-uri a obținut celebra soprană și care a fost momentul ce a emoționat întreaga sală, telespectatorii vor afla urmărind cel mai nou episod iUmor, sâmbăta aceasta, începând cu ora 20:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Sursa foto: Antena 1

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton