; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Sophie turner joe jonas

Sophie Turner și Joe Jonas au devenit părinți

28 July 2020

Sophie Turner a născut o fetiță. Actrița din „Game of Thrones' și soțul ei, Joe Jonas, au devenit părinți pentru prima oară.

 Fericitul eveniment a fost confirmat publicațiilor de peste ocean atât de reprezentanții celor doi, cât și de surse apropiate actriței și cântărețului. Conform celor de la TMZ, Sophie Turner a născut în urmă cu o săptămână la o clinică din  Los Angeles, acolo unde locuiește cuplul:

 „Joe și Sophie sunt în culmea fericirii. Cei doi au nevoie de timp pentru a se bucura de acest moment special și au împărtășit vestea cu familia și prietenii. Având în vedere contextul pandemiei, Joe și Sophie au fost foarte precauți în privința celor din jur și fetiței lor', a declarat o sursă pentru Entertainment Tonight.

Vestea a fost ulterior confirmată și de reprezentanții celor doi:

„Sophie Turner și Joe Jonas sunt încântați să anunțe nașterea copilului lor', conform unui comunicat transmis de către reprezentanții celor doi. Sophie Turner și Joe Jonas au ales un nume special pentru fetița lor, și anume Willa. 

Cei doi au fost extrem de discreți cu privire la faptul că vor deveni părinți pentru prima dată. În luna februarie, mai multe surse declarau pentru Just Jared că ea și Joe Jonas vor deveni părinți, însă nu vor să anunțe vestea și că își doresc să păstreze secret cât de mult posibil. În cele din urmă, știrea a fost confirmată și de alte surse apropiate celor doi, dar și de apariția actriței pe străzile din L.A unde a fost surprinsă cu sarcina deja avansată fără a se mai ascunde de ochii lumii. Chiar și așa cei doi nu au vorbit până în prezent de fericitul eveniment din viața lor 

 Cei doi s-au logodit în octombrie 2017, după un an de relație. Sophie Turner, în vârstă de 24 de ani, și Joe Jonas, în vârstă de 30 de ani, s-au căsătorit în mai 2019 în cadrul unei ceremonii surpriză care a avut loc la Las Vegas, imediat după participarea la Billboard Music Awards. 

 
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare