Homepage  / Vedete străine

Sophie Turner l-a dat în judecată pe Joe Jonas. Fiicele lor, motiv de scandal, în procesul de divorț

Sophie Turner l-a dat în judecată pe Joe Jonas. Fiicele lor, motiv de scandal, în procesul de divorț
7

de Roxana Mirea,

Joe Jonas a răspuns la procesul intentat de Sophie Turner cu privire la aducerea fiicelor lor acasă, în Marea Britanie. Artistul a negat afirmațiile potrivit cărora soția sa a aflat despre divorțul lor prin intermediul presei. Iată în ce stadiu se află relația lor acum și cum procedura de divorț s-a transformat într-un adevărat război.  

Joe Jonas spune că Sophie Turner știa că el vrea să ceară divorțul 

Actrița din „Game of Thrones” a susținut că a aflat prin intermediul presei că Joe Jonas a depus cererea de divorț. 

Ruperea căsătoriei părților s-a produs foarte brusc”, se arată în documente. „Părțile au avut o ceartă pe 15 august 2023. La 1 septembrie 2023 sau în jurul acestei date, [Jonas] a intentat o acțiune de divorț împotriva [lui Turner] în Florida. În jurul datei de 5 septembrie 2023, [Turner] a aflat prin intermediul presei că [Jonas] a depus cererea de divorț.” 

Joe neagă aceste afirmații.  

După mai multe conversații cu Sophie, Joe a inițiat procedura de divorț în Florida, deoarece Florida este jurisdicția potrivită pentru acest caz”, se arată într-o declarație a reprezentantului lui Jonas, obținută joi de ET. „Sophie era conștientă că Joe avea de gând să ceară divorțul. Instanța din Florida a emis deja un ordin care îi restricționează pe ambii părinți să mute copiii. Sophie a fost notificată cu acest ordin pe 6 septembrie 2023, în urmă cu mai bine de două săptămâni.” 

Joe Jonas și Sophie Turner se află la un pas de divorțIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Sophie Turner l-a dat în judecată pe Joe Jonas 

Potrivit unor documente judiciare obținute de ET, Sophie Turner a depus joi o petiție la un tribunal din New York pentru a cere „întoarcerea imediată” a celor două fiice ale lor în Marea Britanie. Documentele precizează că Anglia a devenit reședința permanentă a cuplului, în luna aprilie a acestui an. 

Jonas a cerut divorțul de Turner la un tribunal din Miami la începutul acestei luni, după patru ani de căsnicie, iar fiicele lor au fost în principal cu el în această vară, în timp ce Turner a filmat pentru un proiect în Marea Britanie. 

Pe sau în jurul datei de 17 septembrie 2023, părțile s-au întâlnit pentru a discuta despre separarea lor”, se arată în dosarul lui Turner. „[Turner] a reiterat planul agreat de părți pentru ca copiii să se întoarcă acasă în Anglia în acea săptămână. [Jonas] este în posesia pașapoartelor copiilor. El refuză să returneze pașapoartele lui [Turner] și refuză să trimită copiii acasă în Anglia.” 

Cu toate acestea, declarația lui Jonas prezintă întâlnirea lor într-o altă lumină.  

„Joe și Sophie au avut o întâlnire cordială duminica trecută, la New York, când Sophie a venit la New York pentru a fi alături de copii”, se arată în comunicat. „Impresia lui Joe despre întâlnire a fost că au ajuns la o înțelegere că vor lucra împreună pentru o configurație amiabilă de co-parenting.” 

Mai puțin de 24 de ore mai târziu, Sophie a anunțat că vrea să ia copiii definitiv în Marea Britanie. Ulterior, ea a cerut prin intermediul acestui dosar ca Joe să îi predea pașapoartele copiilor pentru a-i putea scoate imediat din țară. Dacă se conformează, Joe va încălca ordinul Curții din Florida.” 

Sophie Turner și Joe Jonas, în ziua nunții lor

Joe Jonas neagă că le-ar fi „răpit” pe fiicele lor 

Joe dorește custodia comună a copiilor, astfel încât aceștia să fie crescuți atât de mamă, cât și de tată, și, bineînțeles, este, de asemenea, de acord ca copiii să fie crescuți atât în SUA, cât și în Marea Britanie”, continuă declarația. „Copiii s-au născut în SUA și și-au petrecut marea majoritate a vieții în SUA, fiind cetățeni americani.” 

Ambele fiice ale lui Turner și Jonas, Willa, în vârstă de 3 ani, și sora ei mai mică, în vârstă de 1 an – al cărei nume nu a fost niciodată dezvăluit publicului, deși documentele tribunalului indică faptul că inițialele ei sunt „DMJ” – au dublă cetățenie, britanică și americană.  

Declarația lui Jonas vizează, de asemenea, limbajul juridic folosit în dosarul lui Turner. 

Acesta este un dezacord juridic nefericit cu privire la o căsătorie care, din păcate, se încheie”, se arată în document. „Atunci când se folosește un limbaj precum „răpire”, în cel mai bun caz, este înșelător și, în cel mai rău caz, un abuz grav al sistemului juridic. Copiii nu au fost răpiți. După ce au fost în grija lui Joe în ultimele trei luni, cu acordul ambelor părți, copiii sunt în prezent cu mama lor. Sophie face această cerere doar pentru a muta procedura de divorț în Marea Britanie și pentru a îndepărta definitiv copiii din SUA.” 

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton