Homepage  / Vedete străine

Sophie Turner iubește din nou, deși se află în plin proces de divorț. Cine este noul iubit al actriței

Sophie Turner iubește din nou, deși se află în plin proces de divorț. Cine este noul iubit al actriței
13

de Redactia Tvmania

Timpul vindecă orice rană, iar actrița Sophie Turner știe mai bine decât oricine la ce se referă această zicală. Sophie Turner, în vârstă de 27 de ani, care se află în plin proces de divorț de Joe Jonas, a fost surprinsă în ipostaze romantice alături de alt bărbat, semn că cel care i-a fost soț a devenit deja istorie!

Sophie Turner ar avea un nou iubit

Peregrine Pearson, un mogul cu o avere impresionantă de 24 de milioane de lire sterline, este cel care pare să fi ajutat-o pe Sophie să uite de necazurile cu fostul soț. Cei doi au fost surprinși sărutându-se în apropierea Gării du Nord din Paris, semn că actrița și-a găsit deja pe altcineva, chiar în timp ce se află în mijlocul unui proces de divorț cu Joe Jonas.

În fotografiile surprinse de către fotoreporterii vigilenți, vedeta din Game of Thrones poate fi văzută purtând o ținută neagră și o șapcă roșie pe cap, în timp ce Peregrine Pearson o ține în brațe și o sărută. „Au stat acolo timp de câteva minute și au vorbit și râs mult. Apoi, el și-a dat șapca jos și s-a aplecat și a sărutat-o. După sărut, s-au despărțit”, a povestit un trecător, conform publicației britanice Daily Mail.

Sărutul dintre cei doi are loc la aproximativ o lună de la momentul în care fostul soț al actriței, Joe Jonas, a inițiat procedura de divorț, iar fostul cuplu a convenit asupra unui aranjament temporar pentru custodia celor doi copii pe care îi au împreună.

Divorțul dintre Joe Jonas și Sophie Turner se anunță a fi unul zgomotos

Divorțul dintre Sophie Turner și Joe Jonas se anunță a fi unul zgomots și de lungă durată întrucât părțile implicate nu par să cadă la o înțelegere.

Conform documentelor legale înaintate de avocații lui Turner, copiii au reședința în Marea Britanie, după o decizie comună din timpul mariajului.

95th Academy Awards – Vanity Fair PartyIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

Avocații au arătat că reședința din SUA a cuplului a fost vândută la începutul acestui an, dar și că cele două fiice au fost înscrise la școală, la medici și la diverse activități în Marea Britanie. Actele contrazic spusele lui Jonas, potrivit cărora copiii ar fi locuit în SUA în ultimele șase luni.

Joe Jonas a depus cererea de divorț pe 5 septembrie

Pe 5 septembrie, Joe Jonas a inițiat procedura de divorț de Sophie Turner, după patru ani de căsătorie. În petiția sa de divorț, Turner susține că a aflat despre divorț din surse media, dar reprezentantul lui Jonas respinge această afirmație, afirmând că Turner știa anterior despre intenția acestuia de a solicita divorțul.

În documentul său de divorț, Turner menționează eforturile lor anterioare de a-și găsi o locuință permanentă în Anglia și intenția lor de a-și crește copiii acolo. Copiii lor au trăit atât în SUA, cât și în Marea Britanie, dar s-au născut în SUA și sunt cetățeni americani.

Sursă foto: Profimedia – Hepta

Citește și:


Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton