; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Sophie turner

Sophie Turner, dezvăluiri impresionante! A născut purtând mască de protecție

18 December 2020

În încercarea de a-și încuraja fanii să se protejeze în aceste vremuri, actrița Sophie Turner a făcut dezvăluiri neașteptate din ziua în care a devenit mamă pentru prima oară. 

Este adepta discreției și mereu reușește să-și țină viața privată departe de ochii publicului, dar a făcut, în cele din urmă, un mic comentariu despre felul în care a reușit să nască în mijlocul unei pandemii. Actrița din Game of Thrones a născut o fetiță, Willa, cu patru luni în urmă. Pe un story de pe contul său de Instagram, aceasta a făcut confesiunea că a născut purtând mască de protecție.

„Dacă eu pot să nasc purtând mască, atunci și voi puteți să purtați o mască atunci când mergeți la Walmart (lanț de supermarket-uri foarte popular în Statele Unite, n.r)', a spus actrița.

Mesajul că Turner a născut purtând mască vine și pe fondul comentariilor publice ale actriței, care și-a încurajat fanii să se protejeze pe durata pandemiei. Ea și partenerul ei s-au fotografiat, în luna august, purtând măști și tricouri asortate. 

Ultimii trei ani au fost plini de momente importante pentru Sophie și parnereul ei, Joe Jonas. Două ceremonii de nuntă și sosirea recentă a primului lor copil împreună, Willa.

Jonas și Turner și-au oficializat relația mai întâi într-o ceremonie surpriză  la Las Vegas după premiile Billboard Music Awards din mai 2019. Evenimentul a fost atunci oficiat de un imitator al lui Elvis Presley la Chapel LAmour din cadrul Little Little Wedding Chapel. Luna următoare, cuplul a avut o altă nuntă romantică în Franța.

O sursă confirmase anterior publicației People că cei doi își doreau o ceremonie tradițională în Europa, dar „trebuia să se căsătorească mai întâi în State pentru ca aceasta să fie legală’.

Joe și Sophie au devenit pentru prima oară părinți în luna iulie a acestui an. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare