; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Sophie Turner

Sophie Turner are un nou tatuaj care probabil conține un spoiler despre finalul serialului Game of Thrones

18 June 2018

Actrița care joacă rolul Sansei, Sophie Turner, are un nou tatuaj care probabil conține un spoiler despre finalul serialului „Urzeala tronurilor'/„Game of Thrones'.  Cel mai așteptat sezon al acestui serial e

 

Rolul interpretat de Sophie este unul extrem de puternic și, uneori, extrem de revoltat acest lucru se pare că îl regăsim și în caracterul actriței care joacă rolul Sansei. Aceasta a decis să își facă un nou tatuaj care cu siguranță este inspirat din serialul „Game of Thrones'.

Tattoo-artista Lauren Winzer, cea care i-a realizat tatuajul actriței, a postat pe rețelele de socializare o fotografie cu acesta. Tatuajul reproduce simbolul casei Stark din „Urzeala tronurilor' și conține mesajul „Haita supraviețuiește'.

În descrierea imaginii Lauren a etichetat-o pe Sophie Turner, toți fanii acesteia interpretând ca pe un spoiler ce ar indica finalul serialului. Una din interpretările tatuajului ar fi că toți membrii familiei Stark vor supraviețui, ba chiar vor câștiga lupta. Actrița nu a comentat pe baza acestui subiect, așa că tot ce putem face este să așteptăm până anul viitor când va apărea noul sezon.

 

CITEȘTE ȘI:

Actrița Sophie Turner și Joe Jonas s-au logodit

 

 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare