; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

69759277_1002051740137265_2511753184322999241_n

Sophie Turner a postat fotografii inedite din timpul sarcinii

28 September 2020

Actrița din „Game of Thrones' a fost discretă pe tot parcursul sarcinii și nu a făcut nicio declarație cu privire la copil. Acum însă, la 2 luni după ce a născut, Sophie a postat o serie de fotografii inedite surprinse pe parcursul celor 9 luni. 

 

În luna iulie, ea a născut o fetiță, pe nume Willa, devenind astfel pentru prima dată mamă.  Recent, actrița din Game of Thrones a dezvăluit pe contul ei de Instagram câteva fotografii din perioada când era însărcinată. În imagini, se vede cum Sophie Turner, în vârstă de 24 de ani, se relaxează la piscină. Într-o imagine, Joe Jonas, soțul actriței, îi pune mâna pe burtică.

 

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

 

☀️

A post shared by Sophie Turner (@sophiet) on

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

 

☀️

A post shared by Sophie Turner (@sophiet) on

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

 

☀️

A post shared by Sophie Turner (@sophiet) on


 

 

 

 

 

 

 

Pe 22 iulie, Sophie Turner și Joe Jonas au devenit părinții unei fetițe pe nume Willa. La vremea respectivă, o sursă a confirmat pentru Entertainment Tonight faptul că Sophie a născut într-un spital din Los Angeles.

 „Joe și Sophie sunt în culmea fericirii. Cei doi au nevoie de timp pentru a se bucura de acest moment special și au împărtășit vestea cu familia și prietenii. Având în vedere contextul pandemiei, Joe și Sophie au fost foarte precauți în privința celor din jur și fetiței lor.' De asemenea, și reprezentanții celor doi au transmis atunci un comunicat. „Sophie Turner și Joe Jonas sunt încântați să anunțe nașterea copilului lor.'

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare