; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Joe Jonas Sophie Turner

Sophie Turner a dezvăluit prima fotografie în rochie de mireasă, din ziua nunții cu Joe Jonas

04 July 2019

Sophie Turner s-a căsătorit cu Joe Jonas pentru a doua oară, la Le Château de Tourreau în Franța, weekend-ul trecut. 

De abia acum, la câteva zile de la ceremonie, actrița din Game of Thrones le-a arătat fanilor o fotografie de la nuntă. Sophie a purtat o salopetă albă, semnată BEVZA la prima ceremonie din Las Vegas, alegând pentru cea de-a doua, din Paris, o rochie de mireasă tradițională, creată de Louis Vuitton. „Mr and Mrs Jonas' a adăugat actrița în descrierea imaginii postate, în care părăsește altarul alături de Joe Jonas, în timp ce artistul a postat aceeași imagine.

 

Nicolas Ghesquière, designerul de la Louis Vuitton, le-a oferit fanilor ocazia de a privi în detaliu rochia lui Sophie, adăugând o fotografie cu aceasta în timpul unei probe și scriind: „Frumusețe absolută'. Deși Joe Jonas a făcut poze alături de cavalerii de onoare, Sophie a reușit să păstreze secretă apariția sa în rochie de mireasă. Chiar și așa, un fotograf a reușit să surprindă o imagine de la înălțime, în care o vedem pe actriță înconjurată de familie.

 

Potrivit E!, spațiul în care s-a desfășurat ceremonia a fost decorat cu flori albe și lumânări din sticlă.

 „Sophie a băut șampanie cu prietenele ei, în timp ce Joe a dat câteva shot-uri cu cavalerii de onoare pentru a-și stăpâni emoțiile', a declarat o sursă în legătură cu orele dinainte de desfășurarea ceremoniei. 

„Joe și Sophie au lăcrimat în timpul jurămintelor, în aplauzele invitaților. A fost o ceremonie foarte emoționantă', a continuat sursa.

Primele fotografii apărute de la nuntă au fost cu Priyanka Chopra, purtând o rochie roz, la brațul lui Nick Jonas, care a ales un costum negru, simplu. 

 
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare