; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Sophie Turner

Sophie Turner a dezvăluit când va fi difuzat ultimul sezon din „Game of Thrones”

07 December 2017

Filmările pentru ultimul sezon al serialului „Game of Thrones/„Urzeala trounurilor' sunt în toi, iar actrița Sophie Turner, cea care îi dă viață Sansei Stark a dezvăluit într-un interviu acordat publicației Variety când va avea loc marea premieră a sezonului opt.

 

Speculațiile despre faptul că filmările pentru sezonul al optulea din „Urzeala tronurilor' ar putea dura aproape un an au fost acum confirmate chiar de Sophie:

„Am început filmările în octombrie și am realizat 10% din producție', a mărturisit actrița. „Nu, lăsând gluma la o parte, ne rămân încă șase sau șapte luni de filmări', a adăugat Sophie.

„Sunt cu adevărat încântată de ceea ce va urma. Game of Thrones va ieși în 2019. „X-Men: Dark Phoenix' în noiembrie 2018. Apoi, am câteva filme independente care vor fi lansate. Deci, sunt cu adevărat entuziasmată de viitor', a declarat Sophie despre activitatea sa profesională.

„Ne-am dat cu toții seama că este sfârșitul. Când am citit scenariul ultimului sezon, toți împreună, a fost foarte emoționant. Pentru prima dată în istoria „Game of Thrones' toată lumea era prezentă. Fiecare membru al distribuției era prezent sau aproape. Simțim cu toții că ne apropiem de sfârșit. Atunci încercăm să profităm, să fim împreună mai mult, să mergem la masă împreună mai des… Să profităm de norocul nostru', a mai adăugat frumoasa actriță.

 

 Pe lângă marile proiecte pe plan profesional, actriței îi merge extrem de bine și în plan personal. De curând s-a logodit cu cântărețul Joe Jonas, iar relația lor pare să meargă din ce în ce mai bine.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare