Homepage  / Vedete / Vedete străine

Sophia Loren se întoarce la actorie după zece ani de pauză

Sophia Loren se întoarce la actorie după zece ani de pauză

de Redactia Tvmania

Sophia Loren revine de data aceasta pe micile ecrane într-o peliculă Netflix, după  marea rețea de streaming a achiziționat drepturile la nivel mondial pentru proiect. Un simbol al cinematografiei la nivel global, Sophia Loren are astăzi 86 de ani și va reveni pe ecrane după aproape 11 ani de pauză de la ultima peliculă în care a apărut.

Sophia Loren are rolul principal în drama  The Life Ahead, un proiect care este regizat de fiul actriței, Edoardo Ponti. În film, Loren joacă rolul unei supraviețuitoare evreice a Holocaustului, Madame Rosa, care ajută la creșterea copiilor lucrătoarelor sexuale. Conform celor de la deadline pelicula va avea premiera internațională în luna noiembrie. 

 „Când fiul meu mi-a propus rolul, a fost un vis devenit realitate. Am sărit pe oportunitatea de a-l face. Mi-a plăcut să o întruchipez pe Madame Rosa. Este puternică, este fragilă, este o supraviețuitoare. În multe feluri, îmi amintește de mama mea.”, a declarat Sophia Loren pentru aceeași publicație.

Sophia Loren se întoarce la actorie după ce ultimul său film, My House Is Full of Mirrors, a fost lansat în 2010. Loren a câștigat un premiu Oscar pentru cea mai bună actriță, în 1961, pentru filmul Two Women, și a mai primit un Oscar pentru întreaga carieră în 1991, pentru rolurile memorabile care au adăugat strălucire acestei forme de artă, după cum i-a recunoscut Academia contribuția.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton