; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Sonia Simionov

Sonia Simionov va fi gazda emisiunii “Am ceva să-ți spun” de la Antena 1

13 August 2015

Din această toamnă, când este programată premiera noii emisiuni de la Antena 1, Sonia Somionov va prezenta „Am ceva să-ți spun'.

Sonia Simionov

Sonia Simionov, pe care o știți de la Observatorul Antenei 1 și din jurnalele de știri ale Antenei 3, „va aduce în fața telespectatorilor povești de viață extraordinare și oameni speciali', se arată într-un comunicat al postului din Băneasa. „Rolul ei va fi să construiască punți între oameni, să înlăture prejudecăți și să demonstreze ce înseamnă forța lui «Îmi pare rău!»'.

[Not a valid template]

Sunt obișnuită să mă implic în lucruri pe care consider că pot să le fac. Îmi place să cred că știu să aleg în așa fel încât să nu gresesc. Evit cuvintele sper, poate, încerc'. Am încredere în mine și în echipa cu care voi lucra că vom face diferența în trend-ul formatelor care sunt deja pe posturile de televiziune din România. Am încredere că tot ceea ce au oamenii să-și spună, așa cum o zice și numele emisiunii, vor putea să exprime în studioul nostru, unde nimeni nu îi pune la zid sau îi judecă în vreun fel', spune Sonia.

Castingul pentru „Am ceva să-ți spun' este în plină desfășurare.

Sonia Simionov - FacebookTe-ar putea interesa și:

Antena 1 anunță o nouă emisiune pentru toamnă: Am ceva să-ți spun'

Antena 1 se pregătește pentru lansarea grilei de toamnă | Galerie FOTO

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare