; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

IMG_7731

Sonia Simionov a fost instructor pentru jucătorii de biliard în scaun rulant

14 September 2015

Sonia Simionov, care va prezenta, în curând, noul show al Antenei 1 – „Am ceva să-ți spun', a participat la Competiția națională de biliard în scaun rulant, în calitate de instructor.

Cei 16 concurenți, toți cu grave probleme locomotorii, au fost antrenați timp de câteva ore înainte de competiție de către Sonia, care este campioană națională la biliard, disciplina bila 9', și de alți zece colegi de-ai săi din Federația Națională de Biliard.

[Not a valid template]

Gândește-te că o lovitură corectă și precisă pe masa de joc ține, în proporție de 70%, poate 80 %, de poziția picioarelor. Acești oameni sunt obligați să se bazeze doar pe brațe. În timp ce încercam să le explic cum să lovească bilele, mi-am dat seama că, din picioare, nu am cum. Așa că mi-am luat un scaun și am jucat în condițiile lor. Se poate! Dar este extrem de dificil. Am reușit să găsesc variante pentru a face un joc bun și din scaun și, în felul acesta, chiar am putut să îi învăț câte ceva din tacticile biliardului. În același timp, această experiență a fost pentru mine și o lecție de viață.', a declarat Sonia Simionov.

După instructaj, Sonia a jucat un set demonstrativ cu actorul Augustin Viziru, pe care îl consideră unul dintre cei mai talentați jucători de biliard din țara noastră.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare