; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Solutii de criza

02 March 2009

Premii in bani, vedete, numere de muzica, dans si comedie. Acestea sunt principalele ingrediente ale emisiunii concurs “Bancher sau somer”, pe care veteranii comediei Romica Tociu si Cornel Palade o vor prezenta in fiecare sambata seara la Antena 1.

Romica Tociu si Cornel Palade vin la Antena 1 cu “Bancher sau somer”, “emisiunea care ofera romanilor solutia de iesire din criza”. “Ne-am intors la Antena 1 pentru ca au revenit la un segment de divertisment in care ne regasim”, spune Romica Tociu, care va redeveni prezentator al postului din Baneasa incepand din 7 martie. Deoarece se va difuza in fiecare sambata, de la ora 20.30, cea mai noua productie a Antenei 1 intra in concurenta directa cu show-ul “O-la-la”, prezentat de Andra la Pro TV. Tociu considera ca “<> e altceva, o emisiune foarte buna de pe un post, iar noi suntem o emisiune si mai buna de la alt post”.

Vedete care au inceput de jos
Veteranii comediei ii invita pe toti cei aflati in imposibilitatea de a-si plati datoriile sa descrie, telefonic sau in scris, problemele de ordin financiar cu care se confrunta. De exemplu, unul dintre cazurile care i-au atras atentia lui Romica Tociu este cel al unei doamne care s-a ingropat in datorii pentru a-si pune implanturi de silicon.
Inainte de fiecare editie, echipa Antenei 1 va alege doua persoane care vor concura una impotriva celeilalte. Fiecare concurent va avea de partea sa o vedeta care-l va sustine, pe cat posibil, in incercarea sa de a trece cu bine de cele trei probe ale emisiunii concurs. “Vom invita vedete care au inceput de jos, cele care recunosc asta, caci unii au uitat de unde au plecat”, mai spune Romica Tociu.

Trei probe de foc
In prima faza, participantii trebuie sa raspunda la cat mai multe intrebari de cultura generala in timp ce alearga pe o banda rulanta. Desi vor prezenta impreuna “Bancher sau somer”, Tociu si Palade se vor afla de partile opuse ale baricadei, fiecare dintre ei urmand sa sustina pe cate unul dintre protagonisti. Astfel, cea de-a doua proba presupune participarea propriu-zisa a comicilor si consta in ghicirea unor cuvinte mimate, fluierate, cantate, desenate sau dansate. “Samanta mea de oltean nu ma lasa sa pierd in fata unui moldovean cum e Palade, cu atat mai mult unu’ cu fata lui! Incepand din 7 martie… e dusmanul meu declarat! Eu pentru bani o dau afara din casa si pe soacra-mea!”, declara razboinic Tociu. In ultima infruntare, concurentii trebuie sa parcurga legati la ochi o pasarela suspendata, prevazuta obstacole. Ei se vor orienta cu ajutorul indicatiilor verbale primite de la coechipieri. Dupa acest intreg maraton, castigatorul va intra in posesia unei sume de bani cu care isi va achita o parte din datorii.

de Cristian Horga

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare