Homepage  / Advertorial

Soluții alternative de tratament pentru cele mai comune afecțiuni

Soluții alternative de tratament pentru cele mai comune afecțiuni

de Redactia Tvmania

Medicina integrativă începe să fie din ce în ce mai folosită în diverse planuri de tratament ca o metodă complementară la soluțiile tradiționale pentru a accelera vindecarea și a face experiența pacientului mai ușoară. Drept urmare, în ultimele decenii au apărut tot mai multe opțiuni în acest sens la care poți apela în clinicile de specialitate, la recomandarea medicului sau, periodic, ca un stimulent pentru buna funcționare a organismului și a sistemului imunitar. Dacă ești în căutarea unui loc unde să poți efectua terapie HHO in Bucuresti sau alte practici de medicină alternativă, fă online o programare la Quantica 720°!

Terapia HHO

Terapia HHO sau perfuzia hemo-hiper-oxigenată este o procedură medicală de curățare a sângelui care susține sănătatea și recuperarea pacienților prin trei etape distincte: hemoperfuzia, hipertermia și oxigenarea. Asta înseamnă că în primă instanță o cantitate de sânge este preluat și direcționat către un filtru special pentru a fi purificat și detoxifiat în așa fel încât, în a doua etapă, când este încălzit pentru a stimula sistemul imunitar, să fie într-o variantă curată, fără factori de risc. 

În final, doza de sânge prelucrat este îmbogățită cu oxigen pentru a îmbunătăți funcția celulară și a susține recuperarea naturală a întregului organism. Această terapie este adesea utilizată în procesele complexe de detoxifiere, pentru reducerea inflamațiilor din corp și pentru a susține sistemul imunitar, luptând în mod direct împotriva bolilor autoimune, afecțiunilor renale, pulmonare și hepatice, dar și pentru a îmbunătăți efectele tratamentelor oncologice.

Perfuziile cu vitamine

În cazul carențelor severe care creează contextul ideal pentru dezvoltarea bolilor severe, terapiile intravenoase cu vitamine și minerale se dovedesc a fi cea mai rapidă și eficientă soluție pentru remedierea lor. Pentru că nutrienții nu mai trebuie să treacă prin procesele digestive complexe și sunt inserate direct în sânge, sunt absorbite mai ușor și ajung imediat în zona vizată, fără să existe riscul ca organismul să le respingă sau să nu asimileze o cantitate suficientă. În urma unor investigații detaliate, medicul stabilește care sunt carențele periculoase pentru fiecare pacient și, în funcție de acestea, creează o soluție de perfuzie specifică pe care o administrează în condiții sigure și controlate, pentru a evita efectele adverse. 

Ozonoterapia

Ozonul reprezintă principalul gaz care se folosește în medicină pentru a stimula diferite funcții naturale, în special oxigenarea celulară și, în funcție de nevoile fiecărui pacient există metode variate de administrare. Ozonoterapia se folosește în raport cu numeroase condiții medicale și are efecte vizibile încă de la prima administrare în cazul infecțiilor fungice sau bacteriene, durerilor cronice, nivelurilor joase de energie sau problemelor circulatorii și accelerează vindecarea rănilor. 

Pentru o asimilare mai rapidă, ozonul este administrat prin injecții subcutanate sau intravenoase ori prin insuflații rectale, însă poate fi aplicat și topic, inhalat sau ingerat, în funcție de nevoile depistate de medic. Poate fi folosită ca o soluție alternativă de tratament ori ca o metodă prin care funcțiile principale ale corpului să aibă parte de susținere în vederea generării unui nivel mai mare de energie și îmbunătățirii stării de spirit imediat după administrare. 

Medicina integrativă este o abordare holistică ce se bazează în mare măsură pe funcțiile organismului și capacitatea naturală de autovindecare a acestuia, stimulându-le în diferite moduri. Aceste terapii au ca scop accelerarea proceselor naturale de vindecare în afecțiuni și boli comune, de la boli autoimune, alergii, infecții și intoxicații, la afecțiuni renale, hepatice, cardiace, neurologice, pulmonare, oncologice și nu numai. Asta înseamnă că prin efectuarea terapiilor susții buna funcționare a organismului și valorifici efectele tratamentelor convenționale pe care le urmezi, în așa fel încât starea generală de sănătate să se îmbunătățească încă de la prima vizită la Quantica 720°!

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton