; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Solistul trupei Linkin Park, Chester Bennington, a murit la numai 41 de ani. Reacțiile colegilor de breaslă nu au întârziat să apară

Solistul trupei Linkin Park, Chester Bennington, a murit la numai 41 de ani. Reacțiile colegilor de breaslă nu au întârziat să apară

21 July 2017

Liderul trupei Linkin Park, Chester Bennington (41 de ani), a fost găsit mort în reședința sa din Los Angeles în dimineața zilei de joi, informează Dailymail.

Poliţia a descoperit trupul neînsufleţit al artistului ieri, în jurul orei locale 09.00 dimineața. Surse din anchetă susțin că acesta s-ar fi spânzurat, potrivit site-ului TMZ.

Colegi de breaslă, cântăreţi, prezentatori TV sau actori, şi-au exprimat regretul pe rețelele de socializare faţă de moartea fulgerătoare a lui Chester Bennington. Printre aceştia se numără Jimmy Kimmel, gazda „Jimmy Kimmel Live!' de la ABC, cântăreaţa Rihanna sau actorul Dwayne Johnson.

Posted by Jimmy Kimmel Live on Thursday, July 20, 2017

“Șocat și trist, dar este adevărat. O declarație oficială va apărea imediat ce vom avea una”, a scris pe Twitter Mike Shinoda, colegul său de la Linkin Park.

 

"When life leaves us blind, love keeps us kind." – Chester Bennington. Rest easy sir.

Depression doesn't care about…

Posted by Nickelback on Thursday, July 20, 2017

RIP Chester Bennington #Linkinpark

Posted by Bryan Adams on Thursday, July 20, 2017

Chester… You and the guys all influenced an entire generation. You went so hard and set so many kids free of their…

Posted by Pharrell Williams on Thursday, July 20, 2017

Chester a decis să-și pună capăt zilelor în ziua în care unul din cei mai buni prieteni ai săi, care s-a sinucis în urmă cu două luni, Chris Cornell, ar fi împlinit 53 de ani.

Solistul trupei s-a luptat timp de mulți ani cu dependența de alcool și droguri. În trecut a declarat că a luat la un moment dat în considerare ideea de a se sinucide din cauză ca a fost abuzat sexual în copilărie.

 Chester avea şase copii în urma a două căsnicii.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare