Homepage  / Vedete străine

Sofia Vergara, mai senzuală ca niciodată, după despărțirea de Joe Manganiello. În ce ipostaze s-a fotografiat

Sofia Vergara, mai senzuală ca niciodată, după despărțirea de Joe Manganiello. În ce ipostaze s-a fotografiat
16

de Roxana Mirea,

Sofia Vergara, în vârstă de 51 de ani, este de o frumusețe răpitoare, iar formele voluptoase aduc un plus de senzualitate corpului ei de invidiat. De când a anunțat că divorțează de Joe Manganiello, actrița pare că a înflorit. Recent, Sofia Vergara a realizat selfie-uri doar în body-uri mulate, în oglinda din baie.  

Imagini incediare cu Sofia Vergara 

Actriță și model, Sofia Vergara a scos, de-a lungul timpului, și câteva linii vestimentare. Desigur, este de la sine înțeles că cea mai bună persoană care să le promoveze este chiar ea. Vedeta și-a făcut câteva selfie-uri în oglinda din baie, în care apare în trei body-uri în culori neutre și ușor de asortat, unul maro, unul negru și unul alb, potrivit filmnow.ro. 

Care culoare e preferata voastră? Body-ul perfect din noua mea colecție de toamnă. Poartă-l cu jeans, fuste, pantaloni scurți sau de unul singur”, a scris Sofia în dreptul celor trei poze.  

„Cineva să-mi ridice fața de pe podea”, i-a scris cântăreața Nicole Scherzinger din trupa Pussycat Dolls, spre aprobarea și amuzamentul fanilor, care au apreciat comentariul cu sute de like-uri.  

Le vreau pe toate”, a comentat și Sharon Stone, semn că body-urile create de Vergara. 

„Și corpul vine cu body-ul?”, „Tu ești grozavă în toate”, „Se spune să nu dai mesaje când conduci. Nu vă uitați la Sofia în body în timp ce conduceți!”, au scris câțiva admiratori, fascinați de cât de bine arată actrița la 51 de ani.  

Imagini incediare cu Sofia Vergara Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 16

Sofía Vergara și soțul ei, Joe Manganiello, divorțează  

După șapte ani de căsătorie, Joe Manganiello și Sofía Vergara au anunțat că divorțează printr-un comunicat comun care a emoționat fanii lor. Cu toate că urmează căi diferite, mesajul lor a accentuat iubirea și respectul reciproc pe măsură ce se lansează în această nouă etapă. 

Cuplul spune pentru Page Six într-o declarație: „Am luat decizia dificilă de a divorța. Fiind doi oameni care se iubesc și țin foarte mult unul la celălalt, vă rugăm politicos să ne respectați intimitatea în acest moment, în timp ce parcurgem această nouă etapă a vieții noastre.”  

În timpul procedurilor de divorț, Sofia Vergara a luat măsuri legale pentru a-și proteja averea. Conform documentelor obținute de People, actrița caută să se respecte acordul prenupțial semnat la căsătorie. În plus, ea își afirmă dreptul de a păstra obiecte personale cu valoare sentimentală și de a asigura câștigurile obținute în timpul căsătoriei și ulterior. 

De ce divorțează, de fapt, Sofia Vergara. Ce obiect cu valoare sentimentală păstrează de la fostul soț, Joe ManganielloIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  7 / 16

Sofia Vergara, protagonista din miniseria Griselda 

Netflix a lansat primele imagini din „Griselda”, miniseria în care rolul principal este interpretat de Sofía Vergara. În această producție, actrița interpretează rolul traficantei de droguri Griselda Blanco.  

Miniserialul „Griselda” este inspirat din viața priceputei și ambițioasei femei de afaceri Griselda Blanco din Columbia, care a creat unul dintre cele mai profitabile carteluri din istorie. Mamă devotată, Blanco deținea o combinație letală de cruzime nebănuită și șarm, care a ajutat-o să penduleze cu grație între afaceri și familie și să devină cunoscută drept „Nașa”. 

„Griselda” va avea premiera pe Netflix în ianuarie 2024.  

griselda-netflix-a-lansat-primele-imagini-din-miniseria-cu-sofia-vergara.-cand-este-premiera-3Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  10 / 16

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton