Homepage  / Vedete străine

Sofia Vergara, revedere emoționantă cu foștii colegi din serialul „Modern Family”. Imaginile care au făcut deliciul fanilor

Sofia Vergara, revedere emoționantă cu foștii colegi din serialul „Modern Family”. Imaginile care au făcut deliciul fanilor
11

de Cristina Țapu,

Sofia Vergara a organizat o reîntâlnire pe cinste cu foștii colegi de platou, cei alături de care a jucat în serialul de comedie „Modern Familiy”. Actrița s-a reîntâlnit cu majoritatea colegilor ei, printre care Julie Bowen, Sarah Hyland, Eric Stonestreet, Jesse Tyler Ferguson, Ed O'Neill, Nolan Gould, Rico Rodriguez și Aubrey Anderson-Emmons.

Sofia Vergara, revedere emoționantă cu foștii colegi din serialul „Modern Family”

Miercuri seară, Sofía Vergara le-a oferit fanilor o imagine din culisele a ceea ce ea a descris ca fiind prima reuniune a distribuției premiatului serial ABC, „Modern Familiy”/„O familie modernă”.

În fotografiile de la reuniune, actrița în vârstă de 51 de ani a putut fi văzută râzând alături de „familia” ei de pe ecran, majoritatea actorilor din distribuția principală fiind prezenți la respectiva întâlnire.

Julie Bowen, Sarah Hyland, Eric Stonestreet, Jesse Tyler Ferguson, Ariel Winter, Rico Rodriguez, Ed O’Neill, Nolan Gould și mulți alții au fost prezenți la această întâlnire, însă actorul Ty Burell nu a putut onora invitația. Întreaga distribuție a pozat împreună pentru o fotografie alături de un portret al acestuia în rolul lui Phil Dunphy.

Deși cea mai mare parte a „familiei” s-a întâlnit de această dată, reuniunea din această săptămână nu a fost singura dată când membrii distribuției au petrecut timp împreună în ultimele luni.

Chiar înainte de o întâlnire în oraș cu Bowen și Ferguson în octombrie, Vergara a împărtășit instantanee de la nunta lui Hyland și a lui Wells Adams din 2022 august din Solvang, California. Atunci, ea a petrecut ceva timp alături de Ferguson, Bowen și Gould, în timpul ceremoniei emoționante.

Sofia Vergara, născută pe 10 iulie 1972 în Barranquilla, Columbia, este o actriță și producătoare cunoscută pentru farmecul ei inconfundabil, talentul actoricesc și personalitatea efervescentă. Cu o carieră impresionantă în industria divertismentului, Vergara a devenit un nume de referință în lumea cinematografiei și a televiziunii, reușind să cucerească inimile publicului din întreaga lume.

Cariera Sofiei Vergara a luat amploare odată cu succcesul serialului de televiziune „Modern Family”

Sofia Vergara și-a început cariera în industria divertismentului ca model, dar a devenit cunoscută pe plan internațional odată cu rolul ei iconic din serialul de televiziune „Modern Family”. Interpretând personajul lui Gloria Delgado-Pritchett, o femeie carismatică cu un accent fermecător și o personalitate plină de umor, Vergara a primit numeroase nominalizări și premii pentru performanța ei remarcabilă.

Sofia VergaraIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Pe lângă succesul său în industria divertismentului, Sofia Vergara este și o femeie de afaceri de succes. Ea și-a lansat propria linie de parfumuri și accesorii, consolidându-și statutul ca o prezență influentă în lumea modei și a frumuseții.

Sursă foto: Instagram Sofia Vergara

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton