Homepage  / Vedete străine

Sofia Vergara rupe tăcerea despre divorțul de Joe Manganiello. Adevăratul motiv al despărțirii

Sofia Vergara rupe tăcerea despre divorțul de Joe Manganiello. Adevăratul motiv al despărțirii
9

de Roxana Mirea,

Sofia Vergara a dezvăluit motivul pentru care ea și Joe Manganiello au divorțat. Cei doi au fost împreună 10 ani de zile, iar vestea despărțirii a luar prin surprindere pe toată lumea. Acum, actrița din „Griselda” a dat cărțile pe față și a spus adevărul despre despărțirea lor.  

Sofia Vergara, adevărul despre divorțul de Joe Manganiello 

Sofia Vergara a dezvăluit motivul pentru care ea și Joe Manganiello s-au despărțit. Într-un interviu acordat pentru El País, vedeta din „Griselda”, în vârstă de 51 de ani, a discutat despre motivul pentru care ea și Joe de au decis să divorțeze în 2023, după 7 ani de căsnicie. 

Sunt proaspăt divorțată de cel de-al doilea soț, cu care am fost împreună timp de 10 ani. Căsnicia mea s-a destrămat pentru că soțul meu era mai tânăr”, a spus ea. „El voia să aibă copii, iar eu nu voiam să fiu o mamă bătrână. Simt că nu este corect față de copil. Respect pe cine o face, dar nu mai este pentru mine.” 

„Am avut un fiu la 19 ani, care acum are 32 de ani, iar eu sunt pregătită să fiu bunică, nu mamă”, a adăugat Sofia Vergara despre fiul ei și al lui Joe Gonzalez, Manolo. „Așa că, dacă apare dragostea, trebuie să vină cu [proprii] copii. Sunt aproape la menopauză; este calea naturală a lucrurilor. Când fiul meu va deveni tată, o să-mi aducă copilul pentru o vreme și apoi i-l voi da înapoi și îmi voi continua viața; asta trebuie să fac.” 

Decizia luată de Sofia Vergara după anunțul divorțului de Joe ManganielloIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Sofia Vergara, foarte împlinită pe plan profesional 

În urma despărțirii, Sofia Vergara a declarat pentru publicație că se simte „foarte împlinită” în viața ei profesională.  

„Am făcut mult mai mult în cariera mea decât am visat vreodată. Nu am visat niciodată să fiu actriță. A fost un accident”, a spus ea. „Am fost [jurat] la America’s Got Talent timp de patru ani, o emisiune în care mă distrez foarte mult… Am propriul meu brand de îmbrăcăminte și de frumusețe. Nici nu mă pot gândi să mă plâng de ceva.” 

La începutul acestei luni, în timpul unui interviu la CBS Sunday Mornings, Vergara a vorbit despre mediatizarea divorțului. 

Asta face parte din a fi o celebritate. Știam că se va întâmpla. Nu poți ascunde aceste lucruri”, a spus ea. „Nu a fost rău. Trebuie să spun că presa a fost foarte respectuoasă și foarte drăguță. Am crezut că vor inventa mai multe lucruri, știți cum [fac] de obicei. Și am fost oarecum surprinsă. Ei au cam spus ce a fost și atât.” 

La scurt timp după aceea, în timp ce apărea în emisiunea The Tonight Show Starring Jimmy Fallon, Vergara a dezvăluit că este singură, după ce s-a scris că are o idilă cu Dr. Justin Saliman. Cât despre Manganiello, el are o relație în prezent cu actrița Caitlin O’Connor. 

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton