Homepage  / Vedete străine

Sofía Vergara are un nou iubit. Bărbatul a mai fost căsătorit cu o altă actriță celebră

Sofía Vergara are un nou iubit. Bărbatul a mai fost căsătorit cu o altă actriță celebră
10

de Roxana Mirea,

Sofía Vergara are un nou iubit, după divorțul de Joe Manganiello. Actrița din „Modern Family” încearcă să își refacă viața sentimentală după căsnicia eșuată. Iată cine este bărbatul în brațele căruia și-a găsit liniștea și cum au fost surprinși.  

Cine este noul iubit al actriței Sofía Vergara 

Sofía Vergara are un nou iubit. Actrița în vârstă de 51 de ani – care și-a anunțat divorțul de Joe Manganiello în iulie – a fost văzută la o nouă întâlnire cu chirurgul ortoped Justin Saliman în Santa Monica, sâmbătă seara. Vedeta din Modern Family mergeau cot la cot cu Saliman, când au ajuns la restaurantul italian Giorgio Baldi.

Cei doi au fost fotografiați pentru prima dată împreună luna trecută, când au ieșit la cină, la un restaurant italian din Beverly Hills. În timpul ieșirii din octombrie, aceștia au fost văzuți atât la restaurant, cât și într-o mașină condusă de Saliman. 

După prima întâlnire la cină a celor doi, o sursă a declarat pentru People că Sofía Vergara „iese cu cineva și se distrează”.  

Ea se bucură de viață. Pare pozitivă și plină de energie”, a declarat persoana din interior, adăugând: „Sofia a gestionat bine divorțul. Nu a fost o decizie ușoară, dar se simte foarte bine acum.” 

Saliman este un chirurg ortoped din Beverly Hills, care își desfășoară activitatea la spitalul Cedars-Sinai din Los Angeles, conform site-ului său. Noaptea în care Vergara a ieșit cu chirurgul vine la câteva luni după ce și-a anunțat divorțul de Manganiello, în vârstă de 46 de ani, după mai bine de șapte ani de căsnicie. 

„Am luat decizia dificilă de a divorța”, au împărtășit Vergara și Manganiello într-o declarație comună pentru Page Six la vremea respectivă. „Fiind doi oameni care se iubesc și țin foarte mult unul la celălalt, vă rugăm politicos să ne respectați intimitatea în acest moment, în timp ce parcurgem această nouă etapă a vieții noastre.”  Actorul a depus cererea de divorț două zile mai târziu, invocând „diferențe ireconciliabile”. Ei nu au avut un contract prenupțial.  

Imagini incediare cu Sofia Vergara Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Iubitul Sofiei Vergara a mai fost căsătorit 

Saliman a fost căsătorit anterior cu actrița din „Grimm”, Bree Turner, care a cerut divorțul în 2018, după un deceniu de căsnicie. În cererea sa, vedeta, în vârstă de 46 de ani, a invocat „diferențe ireconciliabile” și a cerut custodia legală comună a celor doi copii ai lor, Stella Jean și Dean. 

Actrița Bree Turner, care a fost căsătorită cu Justin Saliman

Manganiello a început, de asemenea, să se întâlnească cu cineva, după ce și-a anunțat despărțirea de Vergara în iulie. În septembrie, o sursă a dezvăluit pentru People că starul din „Magic Mike” ar avea o relație cu Caitlin O’Connor. 

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton