Homepage  / Vedete străine

Sofía Vergara a fost dată în judecată. Ce acuzații grave i se aduc actriței din „Modern Family”, după divorț

Sofía Vergara a fost dată în judecată. Ce acuzații grave i se aduc actriței din „Modern Family”, după divorț
10

de Roxana Mirea,

Noi probleme pentru Sofía Vergara, după divorțul de Joe Manganiello. Actrița a fost dată în judecată de firma care i-a renovat vila din Los Angeles. Iată ce acuzații grave i se aduc Sofiei Vergara. 

Sofía Vergara a fost dată în judecată 

Sofía Vergara a fost dată în judecată de contractanții care i-au renovat vila din Los Angeles pentru că nu le-ar fi plătit mai mult de 1,7 milioane de dolari. 

Potrivit unei plângeri depuse la 27 noiembrie și obținute de People, Reside Custom Homes (RCH) susține că vedeta din „Modern Family”, în vârstă de 51 de ani, nu a reușit să plătească două facturi din martie și iulie 2023 pentru lucrările efectuate la casă în valoare totală de 1.700.492,64 de dolari. Dosarul o acuză pe actriță de încălcarea contractului, fraudă și interferență intenționată cu relațiile contractuale, printre alte pretenții. 

Avocatul lui Vergara, Martin Singer, a declarat pentru People: „Clienta mea a făcut reclamații împotriva antreprenorului, Reside, cu câteva luni înainte de a fi intentat acest proces mincinos. Revendicările Sofiei Vergara au fost pentru o suprataxare semnificativă din partea Reside, pentru lucrări de calitate inferioară și neglijență și pentru întârzieri mari, solicitând daune de peste 5 milioane de dolari. Suntem încrezători că clienta mea va avea câștig de cauză în această dispută.” 

Vergara a cumpărat casa pentru aproximativ 26 de milioane de dolari în 2020, pe când era încă căsătorită cu fostul soț Joe Manganiello. Cei doi, care și-au anunțat despărțirea după 7 ani de căsnicie în iulie 2023, repuseseră anterior la vânzare o altă casă din zonă pentru 18 milioane de dolari în iunie. 

Conform documentelor depuse de RCH, Vergara a angajat firma în aprilie 2022 pentru a renova noua casă și au finalizat volumul inițial de muncă, așa cum era planificat, până în decembrie 2022.  

Imagini incediare cu Sofia VergaraIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Sofía Vergara ar fi avut un comportament abuziv față de angajați 

Ei susțin că Vergara a cerut apoi efectuarea unor lucrări suplimentare, inclusiv adăugarea de tencuială care „a trebuit să fie procurată dintr-un mic oraș rural din Marea Britanie” la mai mulți pereți, precum și îndepărtarea și înlocuirea scării din spate, care a trebuit să fie fabricată la comandă.   

Dosarul susține că „Vergara a declarat și a promis în mod repetat … că se va asigura personal că RCH va fi plătită integral pentru toate lucrările efectuate pe proprietate” la finalizarea proiectului.  

Compania a trimis o factură în valoare de 896 196,15 dolari în martie, despre care spune că a rămas neplătită până în prezent. O factură finală pentru lucrările suplimentare a fost trimisă în iulie, în valoare de 657 245,23 dolari. Antreprenorul susține că și aceasta este de asemenea neachitată. RCH a pus un sechestru judiciar asupra proprietății în august.  

Potrivit RCH, Vergara nu s-a plâns niciodată de calitatea lucrărilor pe parcursul renovării, în ciuda verificărilor regulate la fața locului. Ea s-ar fi mutat în proprietate în martie 2023, potrivit procesului.  

RCH susține, de asemenea, că angajații și subcontractorii săi au fost maltratați pe șantier. „De-a lungul duratei lucrărilor RCH la proprietate, Vergara se angaja în mod obișnuit în izbucniri agresive și umilea, ridiculiza, hărțuia și încerca să intimideze angajații, reprezentanții și subcontractanții RCH, printre alții”, se arată în plângere. 

Lucrurile au escaladat în octombrie 2023, când RCH susține că „Vergara a angajat un avocat pentru a intimida RCH (și pe alții) cu acuzații nefondate de nereguli și amenințări cu litigii.”  

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton