Homepage  / Vedete străine

Sofia Richie este însărcinată pentru prima dată. Imaginile prin care fiica lui Lionel Richie a anunțat că va deveni mamă

Sofia Richie este însărcinată pentru prima dată. Imaginile prin care fiica lui Lionel Richie a anunțat că va deveni mamă
9

de Roxana Mirea,

Sofia Richie este însărcinată pentru prima dată! Faimoasa fiică a lui Lionel Richie și soțul ei, Elliot Grainge, vor deveni părinți peste 3 luni. Sofia a publicat și primele imagini cu burtica de graviduță.  

Sofia Richie este însărcinată pentru prima dată 

În doar câteva luni, Sofia Richie va deveni mamă. Faimoasa fiică a lui Lionel Richie, care s-a căsătorit cu Elliot Grainge în aprilie anul trecut, începe anul cu o altă veste bună – este însărcinată. Ea a anunțat vestea într-un interviu pentru Vogue și a publicat primele imagini cu burtica de graviduță pe Instagram. 

Am învățat mai multe în ultimele șase luni decât am învățat în toată viața mea”, povestește Sofia în exclusivitate pentru Vogue despre această perioadă unică din viața ei.  

În interiorul articolului, Sofia dezvăluie că ea și soțul ei au aflat despre sarcină „foarte, foarte devreme”.  

Eram însărcinată în aproximativ patru săptămâni. Eram într-o excursie la Milano pentru săptămâna modei și urma să merg la spectacolul Prada. Făceam o rotație foarte rapidă de 24 de ore și mă simțeam groaznic, dar nu m-am gândit prea mult la asta. Am crezut că este vorba de diferența de fus orar”, își amintește ea.  

După ce au confirmat cu mai multe teste de sarcină, cuplul a decis să păstreze vestea pentru ei înșiși până când vor fi pregătiți să o împărtășească. 

Sofia Richie este însărcinată pentru prima dată Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Perioada sarcinii este foarte înfricoșătoare și vrei să protejezi acel spațiu”, explică ea. „Nu mi-am dat seama că sunt atât de multe etape importante pe care trebuie să le atingi și atât de multe teste pe care trebuie să le faci. Pentru mine, a fost foarte important să ne protejăm sănătatea mintală și spațiul nostru ca și cuplu.” 

Modelul și soțul ei, director muzical, s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii de nuntă fastuoase la Hotel du Cap-Eden-Roc din Antibes, Franța. Nunta a venit la un an după ce cuplul și-a dezvăluit logodna în aprilie 2022.   

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton