Homepage  / Vedete româneşti

Sofia Bucur, în brațele lui Mario Fresh, chiar sub ochii tatălui său. Cum a reacționat Dragoș Bucur

Sofia Bucur, în brațele lui Mario Fresh, chiar sub ochii tatălui său. Cum a reacționat Dragoș Bucur
12

de Cătălina Matei,

La cei 17 ani ai săi, fiica cea mare a lui Dragoș Bucur și a Danei Nălbaru este o tânără foarte frumoasă, care a moștenit din plin talentul părinților săi. Mai precis, Sofia se dovedește a fi o actriță înnăscută, o calitate pe care a descoperit-o, între timp, și Mario Fresh.

Pe 27 octombrie are loc lansarea oficială a filmului „Încă două lozuri” cu Dragoș Bucur, Dorian Boguță și Alexandru Papadopol în rolurile principale, iar protagoniștii au început deja promovarea producției. Și cum pe coloana sonoră se regăsește și Mario Fresh și RENVTO, cei doi artiști au lansat videoclipul piesei „Ce seară minunată”, piesă creată special pentru filmul regizat de Paul Negoescu.

Iar în clipul cu pricina, Mario Fresh are și o iubită. Nu, nu apare Alexia Eram, cea cu care cântărețul are o relație în viața reală de mai mulți ani încoace, ci rolul este interpretat de Sofia Bucur, fiica cea mare a lui Dragoș Bucur.

În videoclipul regizat de Dan Petcan, Mario Fresh îi cântă Sofiei, dansează împreună și îi dă inelul de logodnă, cei doi apărând în mai multe ipostaze romantice.

Sofia-Bucur-si-Mario-Fresh-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

Bineînțeles, din scenariu nu lipsește nici Dragoș Bucur, însă nu în rolul din viața reală – cel de tată, ci dându-i viață celebrului său personaj Vasile.

„Ce seară minunată” a  fost creată special pentru filmul „Încă două lozuri”, care poate fi urmărit acum în din 27 de octombrie. Piesa a fost cântată pentru prima dată pe scena Retro de la UNTOLD alături de actorii Dragoș Bucur, Dorian Boguță și Alexandru Papadopol.

Pe urmele tatălui…

Apariția Sofiei în viedoclipul piesei „Ce seară minunată”, interpretată de Mario Fresh și RENVTO, nu este prima experiență ca actriță a fiicei lui Dragoș Bucur. În urmă cu doi ani, fiica cea mare a prezentatorului emisiunii „Visuri la cheie” de la Pro TV a câștigat Marele Premiu al Festivalului de Film de la Sarajevo. Alături de tatăl ei a scris scenariul serialului „Delta Neagră”, în care ei sunt protagoniști.

Ce poate fi mai frumos pentru un părinte decât să fie depășit de copiii lui?! Nu vreau să supăr pe cei care nu au copii, dar este aproape imposibil să explici ce simte un părinte cuiva care încă nu este sau nu își dorește să fie, bucuria pe care o simți la fiecare realizare a copiilor tăi, fie că este vorba de primul pas, cățăratul în copac, răspunsul corect la un exercițiu sau un premiu”, ne-a declarat Dragoș Bucur într-un interviu, cu ceva timp în urmă.

Sofia-Bucur-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  4 / 12

Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton