; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Sofia Boutella, vedeta din „Mumia”

Sofia Boutella, vedeta din „Mumia”, va juca în „Fahrenheit 451”, produs de HBO

08 June 2017

Actrița Sofia Boutella, care-i dă replica lui Tom Cruise în noul lungmetraj de la Universal, „Mumia' / „The Mummy', s-a alăturat distribuției filmului TV „Fahrenheit 451', anunță „Variety'.

Alături de Michael B. Jordan și Michael Shannon, Sofia Boutella va juca în noua versiune a clasicei povești SF, semnate de Ray Bradbury, care a mai fost adaptată în 1966, de către regizorul François Truffaut.

Filmul HBO „Fahrenheit 451', regizat de Ramin Bahrani, va duce telespectatorii într-o lume distopică în care cititul a fost interzis, iar cărțile sunt arse de pompieri. Până într-o zi când unul dintre aceștia din urmă, Montag – interpretat de Michael B. Jordan, ascunde o carte. Michael Shannon va fi Beatty, iar Sofia Boutella o va interpreta pe Clarisse.

Pe lângă „Mumia', o vom mai vedea anul acesta pe Sofia Boutella în „Atomic Blonde' (în care joacă alături de Charlize Theron) și are în lucru, în afară de „Fahrenheit 451', „Hotel Artemis', un thriller care-i mai are în distribuție pe Dave Bautista, Jodie Foster, Jeff Goldblum.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare