; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Smiley gina pistol

Smiley vorbește pentru prima oară despre căsătoria cu Gina Pistol

17 February 2021

Mai sunt câteva săptămâni până când Smiley și partenera sa, Gina Pistol vor deveni părinți pentru prima oară. În luna martie, Gina va aduce pe lume o fetiță, potrivit declarațiilor date până acum de cei doi. 

Invitat în podcastul lui Damian Drăghici, Smiley a vorbit pentru prima oară despre o posibilă căsătorie cu Gina, dar și despre începutul relației cu ea. De altfel este foarte posibil ca artistul să o fi cerut în căsătorie pe prezentatoarea emisiunii „Chefi la cuțite', aceasta purtând un inel asemănător cu cel de logodnă. 

„Cu Gina Pistol nu a fost o dragoste la prima vedere. (…) Nu exclud căsătoria', a spus Smiley, luând prin surprindere pe toată lumea.

„Gina are o ureche muzicală foarte bună, îi place mult muzica, probabil acesta este unul dintre atuurile relaţiei noastre, că amândoi iubim muzica. Cântă încontinuu în casă, are repertoriu vast din toate zonele muzicale şi ni se întâmplă să cântăm şi împreună, aşa că, cine ştie ce ne rezervă viaţa, nu se ştie niciodată. În curând vom fi un trio, iar solistul nu va fi nici unul dintre noi doi', a mai povestit Smiley.

 

Dacă în primii ani de relație cei doi au preferat să își țină viața departe de ochii publicului, acum vorbesc cu dragoste și emoție despre frumoasa poveste care îi leagă, dar și despre copilul care este pe drum. Recent, Smiley a postat o imagine emoționante în care îi sărută burtica Ginei, descriind foarte cuprinzător: „Dimineața cu fetele mele'. 

 

 

 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 

 

O postare distribuită de smiley_omul (@smiley_omul)

>

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare